Fotoreportage toont bio-aanbod op Gastvrij Rotterdam

Tholen - Biologische koffie, brood, pesto, bier, crackers en limonade. Dit is slechts een kleine greep uit het biologische aanbod op de vierde editie van Gastvrij Rotterdam, de vakbeurs voor horecaprofessionals die van 19 tot en met 21 september gehouden werd in Ahoy Rotterdam. Biojournaal maakte deze fotoreportage van de exposanten met biologische producten.

Voor duurzame producten konden bezoekers onder meer terecht op het 'Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen' dat in hal 5 te vinden was. Daar stond onder meer Udea. Zij waren van de partij omdat de activiteiten richting de horeca sterk groeiende zijn, zo gaf Roy van de Breevaart, accountmanager foodservice bij Udea, aan: "Daarom is het voor ons heel belangrijk om op deze beurs ons gezicht te laten zien."Ook kon men een speciale 'Taste of Green Route vinden'. Deze route maakte het voor de bezoekers eenvoudiger om de andere exposanten met een 'groen' verhaal te vinden op de beursvloer. Op de plattegrond en in de deelnemerslijst waren deze exposanten gemarkeerd met een groene stip. Op de beursvloer zelf waren ze te herkennen aan de 'Taste of Green Route'-ballon op hun stand.

Gastvrij Rotterdam 2017

De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment.Klik hier voor de fotoreportage.

Voor meer informatie: www.gastvrij-rotterdam.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.