Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zaterdag 24 september: Open dag Landgoed Bleijendijk

Voor het eerst sinds de overname van Landgoed Bleijendijk door de nieuwe eigenaren zal er een open dag plaatsvinden. Het anders gesloten landgoed opent de poort om het verhaal achter dit landgoed van ruim 100 hectare te vertellen.



Het programma van die dag is hier beschikbaar. Er zullen mini-workshops Mindfulness gegeven worden gegeven met koptelefoons, bekend van Oerol. Bij biologische Boerderij Bleijendijk kunnen kinderen hun melkdiploma halen en vertelt de boer van alles over het biologische bestaan. Biologisch Dynamische Tuinderij de Guit laat mensen ervaren wat het is om tuinder te zijn en met je handen veel in contact met de aarde te zijn. Stichting Natuureducatie Bleijendijk geeft uitleg bij hun programma's waarbij kinderen de natuur leren beleven. Een huifkar doet de ronde over het landgoed. Te voet worden rondleidingen over het landgoed gegeven met uitleg over visie en de fenomenologische manier van groenbeheer.


 
De open dag is van 10:00-15:00. Toegang is via de hoofdpoort en is gratis. Parkeren kan kosteloos langs de ventweg van de A2.

Voor meer informatie:
www.bleijendijk.nl
info@bleijendijk.nl 
Publicatiedatum: