Met gepaste trots presenteert Mont Blanc Foods een nieuwe lijn biologische (ontbijt)crackers. Leo den Hamer: "De crackers zijn gemaakt in Nederland en worden verpakt onder ons nieuwe merk Enjoy. Het moderne groene logo met een vork en een wijnglas staat voor lekker biologisch genieten."
De crackers zullen alleen worden verkocht aan biologische winkels en (kaas)speciaalzaken. "Deze crackers zijn een exclusief en vooral erg lekkere aanvulling op hun mooie assortiment. Want zeg nou zelf: een ontbijtje met een cracker met kaas en een beetje Mont Blanc vijg-sinaasappel spread is toch voor iedereen een traktatie?"
De (ontbijt)crackers zijn in eerste instantie verkrijgbaar in drie varianten: Spelt, meergranen en Spelt met kaas en zullen in de winkel worden verkocht voor 2,99 euro per verpakking van 8 stuks.
Mont Blanc Foods staat op op 27 en 28 september op de Vakbeurs Foodspecialisteiten in Houten, standnummer 280.
Voor meer informatie:
Leo den Hamer
Mont Blanc Foods B.V.
Hemstukken 1
9761 KM Eelde
050 2806151
06 48686350
leo@montblancfoods.com
www.montblancfoods.com

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-10 "Met biologische smaak- en kleurstoffen kunnen bakkers en patissiers hun producten echt een wauw-effect geven"
- 2022-05-30 Le Perron opent vestiging in Amsterdam-Noord
- 2022-05-16 "Dit is de manier waarop ik wil boeren: een goede bodem, dicht bij de consument en traceerbaar voedsel"
- 2022-05-13 Terug van weggeweest: biologische bakkerij bij Loverendale ter Linde
- 2022-05-09 Drukbezochte streekmarkt en open dag bij jubilerend bio-bakker Bolhuis
- 2022-05-05 Robert teelt bio-granen voor lokaal brood en bier
- 2022-05-02 Kleinere sandwiches en taartstukken vanwege hogere prijzen: "We zijn hier open over"
- 2022-04-29 Bakker Bolhuis bakt 25 jaar biologisch
- 2022-03-31 Zwitsers bio-label geldt bij uitzondering deels ook voor Europees tarwe
- 2022-03-28 "We gaan voor eigen graan"
- 2022-03-01 Henk Smit overleden
- 2022-02-25 Braas Brood- en Banketbakkerij zal fors uitbreiden
- 2022-02-16 Nieuw: Moin vegan (choco) croissants
- 2022-02-10 "Dat ik ooit overstapte op biologisch meel, was uit een soort bewijsdrang"
- 2022-02-02 Royal Steensma neemt konfijtactiviteiten Canditfrucht over
- 2022-01-03 Biologische bakker in nieuwbouw bij station Sloterdijk in Amsterdam
- 2021-12-16 rose&vanilla krijgt investering van ruim half miljoen van Brave New Food Investments
- 2021-12-15 BioForum organiseert infosessies voor bakkers die willen omschakelen
- 2021-12-07 Drie nieuwe soorten Belgisch biologisch tarwebrood dankzij succesvol ketenproject
- 2021-11-22 Biobakkerij De Trog opent belevings- en R&D-centrum