Cadeaubon nieuw platform voor Puur! restaurants

Al 11 jaar zijn via puuruiteten.nl restaurants in heel Nederland te vinden waar men kan eten met meer aandacht voor mens, dier en milieu. Bijna 60 restaurants zijn er te vinden, met in de hoofdrol biologisch, lokaal, groente, fairtrade, duurzaam en vooral lekker eten.
 
De eerste jaren werd de gids als biologische restaurantgids uitgegeven. Dit werd uitgebreid met groente in de hoofdrol, streekproducten, duurzame vis en fairtrade producten. Behalve restaurants zijn op puuruiteten.nl ook adressen van cateraars, kookworkshops, boerenmarkten, winkels, overnachtingen, leveranciers, webshops en nog veel meer duurzame adresjes te vinden. Zo zijn er in enkele jaren tijd 20.000 Puur! uit eten boeken gedrukt.
 

Jeannette en Jan, initiatiefnemers van de Puur! uit eten cadeaubon.

"Op dit moment zet Puur! uit eten vooral in op online marketing", vertelt initiatiefnemer Jeannette van Mullem. "Via de gratis Puur! uit eten app ontdekt men ook onderweg gemakkelijk Puur! hotspots in de buurt. Het gaat dus niet om een boek, app of social media op zich. Dat zijn slechts middelen om lekkere pure adressen aan te reiken. Het is de kunst om steeds die middelen in te zetten die op dat moment het beste aansluiten op de vraag van de consument die op zoek is naar lekkere duurzame culinaire adressen."
 

Van 'duurzaam' krijg je geen trek

Jeannette geeft aan dat Puur! uit eten gelooft dat 'duurzaam' het beste in combinatie met genieten wordt gepromoot. "Van het woord 'duurzaam' krijg je nou eenmaal geen trek. Met kleurrijke, aansprekende beelden laten we gepassioneerde chefs, gerechten en recepten zien waardoor je als gast zin krijgt in lekker, gezond en puur eten met een goed verhaal. Pas als het voor iedereen, mens, dier en milieu, beter is, is het ook écht lekker."
 

Puur! op reis

Puur! inspireert ook graag mensen die op reis gaan om te genieten van een bewuste lifestyle. Kijk op reisblog Pure! Food & Travel of op puuruiteten.nl/reizen voor tips.
 

Puur! uit eten cadeaubon

Dit najaar wil Puur! uit eten een cadeaubon lanceren. Hiermee kan men in heel Nederland bij diverse restaurants Puur! uit eten. Jeanette: "De Puur! uit eten cadeaubon is niet zomaar een cadeaubon, het is een duurzaam, en vooral lékker cadeau. Alle restaurants die pure gerechten serveren zijn te vinden op puuruiteten.nl. Ideaal als cadeau met een verhaal voor een vriend of vriendin, collega, familielid en als relatie-/kerstgeschenk voor bedrijven." Er zijn landelijk al meer dan 20 restaurants die meedoen, en dat aantal is snel groeiende. Van lunchroom tot eetcafé en van streekrestaurant tot een 100% biologische eetgelegenheid.
 
Klik hier voor meer informatie over dit nieuwe initiatief.
 

Over de initiatiefnemers

Jeannette van Mullem startte 11 jaar geleden Puur! uit eten omdat ze zelf op zoek was naar eerlijk eten in de horeca en deze pure adressen graag wilde delen. Ze schreef vier boeken over waar je in Nederland Puur! eet: bij restaurants, cateraars, kookworkshops, winkels, boerenmarkten en nog veel meer culinaire adressen. Via puuruiteten.nl vind je hotspots, recepten en reizen. Jeannette werd benaderd door Jan van het Laar, eigenaar van Green Wellness. Hij is 7 jaar geleden wellnessbon.nl gestart. Wellnessbon werd uitgeroepen tot cadeaubon van het jaar 2015.
 
Puur! uit eten kreeg de afgelopen jaren al vaker de vraag of er ook een Puur! uit eten cadeaubon is. Samen versterken Jeannette en Jan elkaar door het combineren van de Puur! uit eten restaurants met kennis van de cadeaubonnenmarkt. Op die manier heb je het beste van beide werelden en de juiste ingrediënten voor een succesvolle organisatie.
 
Voor bedrijven is het mogelijk om een groter aantal bonnen tegelijk te bestellen, bijvoorbeeld alvast als eindejaarsgeschenk.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.