Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18 september:

Bio-ecomarkt in Deinze (België)

Op 18 september 2016 van 14:00 tot 17:00 uur organiseert Groen Deinze opnieuw een bio-ecomarkt op het Sint-Poppplein te Deinze. Op deze markt kunnen bezoekers kennismaken met allerlei ecologische materialen, biovoeding, de compostmobiel, etherische oliën en meer. Voor een drankje kan men terecht in het biocafé met livemuziek. Het is bovendien autoloze zondag met tal van randactiviteiten op de markt van Deinze.

Op Deinze Online staat wat meer informatie over de standhouders:

Mieke Roelens: "Momenteel zijn er 15 standhouders ingeschreven. Traditioneel is de natuurwinkel Bioshop present met een breed gamma van biologische en ecologische voeding. Voor voedingsadvies en kruiden kan je bij hen terecht…Ook de Wereldwinkel zal aanwezig zijn met fairtrade producten die een eerlijke prijs geven aan landbouwers uit het Zuiden."

"Wie dorst heeft, komt aan zijn trekken. Biobrouwerij 't Jessenhofke brengt een Belgisch bio-bier afkomstig van biologische hop van Joris Cambie uit Poperinge. Biobel uit Oedelem komt met probiotica, vitalisers en trippel bier. Mevr. Deschodt brengt ecologische wijnen van Argebor wine quest. Zij brengt ook heel lekkere kruidenthee's mee en een aanbod van heerlijke pasta's van Antico Sapore."

Voor meer informatie: www.groendeinze.be

Publicatiedatum: