SlowFarmFoodDinner: 2 oktober bij BD-bedrijf De Sterregaard
Het evenement start om 14:30 uur bij De Sterregaard, Middelingenseweg 51, 5321 JH Hedel.
De Sterregaard is een biologisch-dynamisch fruitteeltbedrijf in Hedel dat gespecialiseerd is in oud-Hollandse vruchten. In de boomgaard staan minstens vijftig verschillende vruchtenrassen. Vruchten en groenten worden rechtstreeks aan klanten geleverd via diverse pakketten.
Slow Food Brabant staat voor lekker, eerlijk en puur voedsel. Om dit gedachtengoed verder uit te dragen brengt Slow Food Brabant consumenten en producenten bij elkaar door het organiseren van kwalitatieve diners op locatie.
D'n Ark is opgericht door Joost van Roosmalen die op een smaakvolle manier iedereen willen laten ervaren hoe goed het Brabantse land wel niet smaakt, door producten in weckpotten en door catering op locatie. Op 2 oktober gaat Joost zijn grenzen letterlijk verleggen in Hedel.
Dit evenement vindt plaats tijdens de Week van de Smaak (www.weekvandesmaak.nl) met dit jaar als thema 'Eten uit je (eigen) achtertuin'. Laat je op deze zondagmiddag verrassen en kom genieten van de producten uit de achtertuin van Marti en Willem van De Sterregaard. "Wij zijn een biologisch-dynamisch bedrijf en de ingrediƫnten zullen zoveel mogelijk van biologische oorsprong zijn. De kok gaat onze eigen appels, walnoten et cetera in het menu verwerken. Verder staat er harder van de Goede Vissers, Jan en Barbara van Internos, op het menu. En kip van het biologisch-dynamische bedrijf Deeli", vertelt Marti van den Bogert.