Mariënwaerdt introduceert nieuwe producten met uitsluitend natuurlijke suikers

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt staat niet alleen voor biologisch en natuurlijk, maar wil ook graag een bijdrage leveren aan een gezond leven. Daarbij hoort het zo veel mogelijk uitbannen van geraffineerde suikers. Een aantal jaren geleden introduceerde Mariënwaerdt met succes vruchtenspread en chutney, gezoet met uitsluitend natuurlijke suikers. Nu breidt het landgoed deze natuurlijk gezoete lijn uit met zes nieuwe smaken.

Bij de ontwikkeling van de smaken ging het landgoed niet over één nacht ijs. Bezoekers van de 22e Landgoedfair werd gevraagd om hun mening te geven over drie compotes en drie vruchtenspreads die het landgoed wilde gaan introduceren; Kweepeer-Gember-, Appel-Vlierbloesem en Cranberry compote, Vijgen, Abrikozen en Kersen vruchtenspread.Ruim 400 bezoekers namen deel aan het smaakpanel. Het enthousiasme voor alle smaken bleek overweldigend en het verschil in voorkeur voor smaken miniem. Daarom is besloten in plaats van een selectie, alle zes de smaken op te nemen in het assortiment.

De huidige natuurlijk gezoete lijn bestaat uit vier vruchtenspreads en één chutney. Allen zijn gemaakt met minimaal 60% fruit, zijn gezoet met appel en bevatten géén geraffineerde suikers. Met dezelfde eisen ontwikkelde Mariënwaerdt de nieuwe smaken. De compotes en vruchtenspreads zijn vooralsnog exclusief verkrijgbaar in de Landgoedwinkel. Vanaf oktober zullen deze ook in andere winkels verkrijgbaar zijn.

Op de Vakbeurs 2016-Foodspecialiteiten in Houten op 26 en 27 september aanstaande, staat landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt met een stand bij Voets Specialiteiten. Tijdens de Vakbeurs geldt een korting van 10% op het gehele assortiment bij een beursbestelling.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.