Dutch Cranberry Group present op AGF Detail

Biologische fruitmarmelades voor op de BBQ

Op Expo Houten, zal Dutch Cranberry Group uit Zevenbergen tijdens de 13e editie van AGF Detail haar nieuwe biologische marmelades aan de buitenwereld tonen. Het bedrijf levert onder meer producten aan de detailhandel, al dan niet onder private label.

"Wij wilden nu eens geen nieuw sap of siroop aan het assortiment toevoegen, maar een marmelade", vertelt Rose Khorenyan van Dutch Cranberry Group. "Wij waren van mening dat er geen kwalitatief goede marmelade op de markt is en sprongen daar dus op in."

"De detailhandel is een belangrijke afnemer van onze producten. Tegelijkertijd zien we een trend dat er steeds meer vraag is naar biologische producten. Daarom ontmoeten we tijdens deze editie graag onze afnemers om eens bij te praten over hun bedrijf, en hen te wijzen op onze nieuwe producten."

"De marmelades zijn verkrijgbaar in de smaken sinaasappel, mandarijn, citroen, bloedsinaasappel, sinaasappel-aardbei en peer. De producten lenen zich voor op brood, toastjes of bijvoorbeeld bij een stuk (geiten)kaas en bij de barbecue", besluit Rose.

Voor meer informatie:

Dutch Cranberry Group BV
Klundertseweg 32 A
4761 PR Zevenbergen
0168 785353
06 16324381
info@dutchcranberrygroup.nl
www.dutchcranberrygroup.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.