Netverpakking en wijnglaslabels uit duurzaam geproduceerde Europese grondstoffen

Bio4Pack heeft sinds kort volledig composteerbare netverpakkingen en wijnglaslabels in het assortiment die worden vervaardigd uit grondstof die afkomstig is uit Europese bossen. Zoals van Bio4Pack verwacht mag worden, is er voor de keuze van deze grondstof niet over één nacht ijs gegaan. Vanzelfsprekend moest de grondstof voldoen aan de strenge EN13432 eis voor composteerbaarheid, maar minstens net zo belangrijk was het feit dat de productie van grondstof duurzaam is. Dit wordt gewaarborgd door het feit dat de grondstof voorzien is van het FSC-certificaat.De nieuwe grondstof heeft als voordeel dat de netverpakking zeer prettig aanvoelt en een echte 'nature-look' heeft. De nieuwe netverpakking is leverbaar in diverse kleuren.Geschikt voor alle verwerkingsmachines

De nieuwe netverpakking van Bio4Pack biedt behalve grote voordelen voor een duurzame wereld ook praktische voordelen. Zo laat de netverpakking zich uitstekend verwerken op alle gangbare verpakkingsmachines en is de netverpakking leverbaar in alle mogelijke breedtes.

Voor meer informatie: www.bio4pack.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.