Nieuw van de Traay: biologische kokosbloesemstroop

De kokosbloesemstroop van de Traay wordt op traditionele wijze gemaakt van vers biologisch kokosbloesemsap. De boeren krijgen hiervoor een eerlijke prijs en op die manier worden kleinschalige boerengemeenschappen ondersteund.

De stroop heeft een licht caramelachtige en zoete smaak. Heerlijk op een pannenkoek, door yoghurt, over muesli of als zoetmiddel bij het bakken van koekjes. Net als de overige zoetmiddelen van de Traay is ook de kokosbloesemstroop een goed en smaakvol alternatief voor geraffineerde suiker. Een heerlijke stroop, voor een eerlijke prijs: zonder toevoegingen, niet geraffineerd, maar 100% kokosbloesemstroop. De stoop is verkrijgbaar in een knijpfles 350 gram en hiermee makkelijk doseerbaar (zonder te knoeien).



Ongeraffineerd en geschikt voor vegetariƫrs en veganisten.
Advies-verkoopprijs: 3,95 euro.

Voor meer informatie: www.detraay.com

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven