Eigenaar eetcafé Rode peper & Basilicum:

"Ik ben zelf grotendeels met biologische voeding grootgebracht"

Bij eetcafé 'Rode peper & Basilicum' in het centrum van Ede zijn allerlei biologische producten verkrijgbaar. "Wij werken zoveel mogelijk met natuurlijke producten die met passie en oog voor mens en milieu worden gemaakt", zo staat vermeld op de website www.rodepeperenbasilicum.nl. Hij geeft in een artikel op EdeStad.nl aan dat hij de liefde voor biologisch eten in zijn opvoeding meegekregen heeft: "Ik ben zelf grotendeels met biologische voeding grootgebracht. Dat was in de jaren negentig toen het nog een geitenwollensokken- imago had. In mijn optiek heeft het onderwerp zich inmiddels ontwikkeld tot een hype. In principe een goede zaak dat meer mensen bezig zijn met voeding en gezondheid, maar tegenwoordig zijn er zoveel keurmerken dat het een kwestie is van prioriteiten stellen. Wij proberen vooropgesteld smaakvolle en betaalbare gerechten te serveren en dat zo puur en natuurlijk mogelijk aan te pakken."

Op de website van het aan de Grotestraat 104 gevestigde eetcafé staat dat de koffie en thee die ze schenken biologisch en fairtrade is. Op de dinerkaart staat onder meer een biologische beefburger.

Voor meer informatie: www.rodepeperenbasilicum.nl

Bron: Ede Stad.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.