Vivian Reijs opent evenement

Spotlights op 'Coolwrap' tijdens KOStelijk Kool

Op zaterdag 3 september organiseert Bejo in samenwerking met de Firma Kos 'KOStelijk kool'. Een evenement dat het groentegewas kool en met name 'Coolwrap' in het zonnetje zet. Van 10:00 uur tot 16:00 uur staan de deuren op het bedrijventerrein van de Firma Kos wagenwijd open om haar bezoekers mee te nemen in de beleving en de gezondheid van kool. De Coolwrap is ook biologisch beschikbaar.Programma KOStelijk Kool

De bekende voedingscoach, presentatrice en actrice Vivian Reijs opent het evenement met een presentatie over gezonde voeding. De hele dag worden er rondleidingen door het bedrijf verzorgd. Tijdens de rondleiding informeert de teler de bezoeker wat er allemaal komt kijken bij de teelt en verwerking van diverse koolsoorten, zoals Coolwrap, witte- en rode kool, spitskool en boerenkool.

Ook zijn er verschillende ondernemingen aanwezig die zorgen voor een extra beleving tijdens het evenement, waaronder Imbuko (Zuid-Afrikaanse wijnen), Sunconnect (zonnepanelen), Klaver Kaas, Troepkoek (Eigenwijze en vernieuwende smaken in het koek- snoep – en broodbelegschap) en A2 milk company. Daarnaast laat een kok uw zintuigen prikkelen met heerlijke bereide hapjes. Er is dus van alles te zien, te proeven en het beleven.

Adres: Kerkmeerweg 12, OudkarspelVoor meer informatie: www.coolwrap.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven