Belangrijke veiligheidswaarschuwing ongepeld biologisch sesamzaad

De Smaakspecialist heeft besloten om met onmiddellijke ingang het sesamzaad ongepeld van 'Smaakt' en 'Raw organic Food' uit de winkel/handel te halen. Het betreft de volgende producten:
  • Smaakt sesamzaad ongepeld 250 gram, ten minste houdbaar tot einde 03/2017 lot 16-24.
  • Raw Organic Food sesamzaad ongepeld 300 gram, ten minste houdbaar tot einde 06/2017 lot 16-25."Reden voor deze maatregel is dat er in bovenstaande producten mogelijk de Salmonella bacterie is aangetroffen. We raden aan om dit product niet te consumeren. Consumenten die dit product reeds hebben geconsumeerd en maag-darm klachten hebben wordt geadviseerd een huisarts te bezoeken. Voor vragen over dit product of voor onze niet goed geld terug garantie kunt u contact opnemen met de Smaakspecialist. Dit kan telefonisch op 076 5656709 of via info@desmaakspecialist.nl."

Deze maatregel geldt uitsluitend voor betreffende producten met de bijbehorende houdbaarheid en lot code. Sesamzaad met een andere lot code kan zonder problemen geconsumeerd worden.

Klik hier
voor een foto van de achterkant van de betreffende verpakkingen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.