"Amber Leenbeek: "Ik ga de winkel voortzetten"

Natuurvoedingswinkel Spruit toch niet verkocht

In november 2015 werd in dit Biojournaal-artikel beschikbaar al gemeld dat Natuurvoedingswinkel Spruit aan de Westerstraat 30-32 in Enkhuizen vanaf de zomer van 2016 ter overname beschikbaar is. Onderneemster Amber Leenbeek heeft nu een update geschreven voor de nieuwsbrief van Natuurvoedingswinkel Spruit, waaruit blijkt dat zij toch de winkel zal gaan voortzetten en dat haar compagnon Barbara Baving er definitief mee gaat stoppen:

Nieuws over Spruit
Zoals velen van jullie weten zijn wij (Barbara en ik) een aantal maanden bezig geweest om de winkel te verkopen om met andere leuke dingen bezig te kunnen zijn.

Naarmate de onderhandelingen vorderden bleek echter steeds meer dat er geen overeenstemming zou komen tussen ons en de koper. Dit was een behoorlijke tegenvaller en heeft vooral mij (Amber) aan het denken gezet hoe nu verder. Gaan we over op verkoop of niet? Uiteindelijk is het besluit gevallen dat ik de winkel ga voortzetten en Barbara er definitief mee gaat stoppen.

Dit is een ingrijpende ommezwaai voor mij en voor de winkel en neemt met zich mee dat er wat dingen zullen gaan veranderen om de eenmanszaak succesvol te laten zijn. De veranderingen betreffen in eerste instantie de openingstijden van de winkel en het verkoopteam, informatie hierover volgt nog. Voor nu wordt het eerst opstarten met het nieuwe team en afscheid nemen van Barbara.
 
Om afscheid van Barbara te nemen wil ik graag een samenkomst avond organiseren. De wens van Barbara en mij leeft al een tijdje om mensen samen te kunnen brengen in de winkel zodat klanten elkaar kunnen ontmoeten. Om het afscheid samen te laten vallen met een samenkomst avond snijd het mes voor ons aan twee kanten en kunnen we op een leuke gezellige manier elkaar ontmoeten en loslaten. Deze avond zal op vrijdag 02 september in de winkel zijn, om 19:00 uur. Kom lekker vrijblijvend binnen, en geniet van een hapje en een drankje en van elkaar. Super leuk als jullie komen!

Amber

Voor meer informatie: www.spruit.co

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven