Gemaakt van gerecyclede PET flessen

Een beestachtig goed eco rugzakje van Affenzahn

Deze vrolijke eco kinderrugzakjes zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Ze zijn op een eerlijke en ecologische manier geproduceerd en dragen het Bluesign keurmerk. De rugzakjes hebben leuke details, zoals beweegbare poten en als je aan de tong trekt, verschijnt een naamplaatje. Ze zijn er in drie maten en heel veel verschillende soorten dieren. Door het ergonomisch draagsysteem, draag je deze vriendjes met plezier.
 

Bluesign eco keurmerk

De rugzakjes van Affenzahn dragen het eco keurmerk Bluesign. Het productieproces verloopt milieuvriendelijk met efficiënt gebruik van grondstoffen, gecombineerd met economische en ecologische voordelen voor iedereen die betrokken is bij het productieproces. Eerlijk en ecologisch dus. Van haas tot olifant en van lieveheersbeestje tot nijlpaard.
 


Over Green Jump

Het eco – bio – fair warenhuis Greenjump.nl heeft meer dan tweeduizend producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren.

Voor meer informatie: www.greenjump.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.