Bio-barbecue voor 3000 eerstejaars studenten Erasmus Universiteit Rotterdam

Op dinsdag 16 augustus verzorgde Groene Weg slagerij Theo Pronk op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam een volledig biologische barbecue voor 3000 eerstejaars studenten. Een nieuw onderdeel van de Eurekaweek, de introductieweek van de Rotterdamse universiteit.

Theo Pronk: "We zijn al enkele jaren actief op de campus van de universiteit en hadden het idee al vaker gepresenteerd maar dit jaar ging de commissie van de introductieweek er voor."Het menu bestond uit twee stuks vlees, aardappelsalade, stokbrood en sauzen. Jon de Ruijter, directeur van Erasmus Sport en mede- initiatiefnemer van de massale maaltijd: "De studenten kwamen rechtstreeks van de Erasmus Sport Experience in het stadion van Excelsior en hadden dus flink trek! We moesten aan het begin echt knallen om het bij te houden."Vanuit 9 uitgiftepunten werden de studenten bediend. In de ondergaande zon bood de geheel vernieuwde EUR campus een geweldig decor voor dit evenement.

Jon: "De keuze voor Theo was vooraf reeds besloten en past naadloos in het duurzaamheidsbeleid van de Erasmus Universiteit. Theo kan als lokale bio specialist als geen ander inspelen op de steeds wisselende behoeftes tijdens de vele evenementen die we jaarlijks organiseren."Theo is in zijn nopjes met het evenement: "We leveren reeds alle barbecues die Erasmus Sport organiseert, zo'n 2000-2500 pakketten per seizoen. Het was een kick om alle aankomende studenten een goede maaltijd te bieden tijdens hun introweek."
Binnenkort wordt besloten of de biologische barbecue de komende jaren onderdeel van de Eurekaweek uit blijft maken.

Voor meer informatie: Theo Pronk, 06 51118096 en Jon de Ruijter, 06 83211192

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven