"Bio-producten zijn niet te duur, maar gangbare te goedkoop"

Animatievideo legt True Cost Accounting uit

Vandaag (18 augustus) lanceert Nature & More de video 'The True Cost of Food'. In minder dan twee minuten laat deze animatiefilm zien hoe belangrijk het is om alle kosten van voedselproductie in acht te nemen, inclusief de verborgen sociale en ecologische kosten. De boodschap: Biologische producten zijn niet te duur, maar gangbare te goedkoop.

Michaël Wilde, Manager Duurzaamheid & Communicatie, legt het belang van de video uit: "True Cost Accounting is ingewikkelde materie. Veel mensen hebben ons zelfs gezegd dat het veel te ingewikkeld is om erover met consumenten te communiceren. Maar wij vinden dat consumenten het recht hebben om dit soort dingen te weten en we geloven in de betrokkenheid van consumenten."Hij vervolgt: "Een animatiefilm is een ideaal medium is om complexe vraagstukken op een simpele manier uit te leggen. Het doel is uiteraard om zo veel mogelijk mensen te bereiken met onze boodschap. Biologische producten zijn niet te duur, maar gangbare te goedkoop. We did the math!"

De video is hier te bekijken:Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.