Nieuw: Birch Wtr – biologisch berkensap

'Drinks by nature' introduceert met Birch Wtr, biologisch berkensap, een alternatiewf voor reguliere frisdranken. Birch Wtr is er in drie verschillende smaken. Berkenwater is het sap direct getapt uit de berkenboom. Een traditionele drank uit Oost Europa, welke al eeuwen lang bekend staat om haar zuiverende werking. Birch Wtr – berkenwater is een verfrissende drank, gezond, maar vooral erg lekker. Het berkenwater is verkrijgbaar in glazen flesjes van 300 milliliter in de smaken puur, rozenbottel en brandnetel.Het proces - getapt uit de natuur

Gedurende de zomer slaat de berkenboom verschillende mineralen en vitamines op in haar wortels. Dit zijn de voedingsstoffen welke de boom in het voorjaar doen herleven.In het begin van de lente, voor een korte periode van circa twee weken, neemt de berkenboom veel water op vanuit de grond. Dit water wordt gefilterd door de boom en de mineralen en vitamines worden hier aan toegevoegd. Vervolgens loopt het sap via de wortels naar de stam, op dat moment tappen ze een fractie van het sap direct uit de boom.

+ Direct getapt uit de berkenboom
+ Geen toegevoegde suikers
+ Nooit aangelengd met water
+ Vol met mangaan
+ Biologisch
+ Laag in calorieën
+ Voor natuurlijke hydratie en energie

Omdat berkenwater weinig calorieën bevat maar veel voedingsstoffen, waaronder mangaan, is dit een ideale drank voor ieder moment van de dag, tijdens sport of als een natuurlijke energiedrank.


Drinks by nature

Met Birch Wtr – biologisch berkensap brengt 'Drinks by nature' een alternatief voor reguliere frisdranken, welke vaak boordevol zitten met suikers of onnatuurlijke smaakstoffen. De berkenboom zelf produceert Xylitol, een gezonde zoetstof voor een natuurlijke frisse smaak. Voor de smaken wordt er gebruik gemaakt van een infusie met biologisch gedroogde brandnetel of rozenbottel.

Voor meer informatie:

06 39860600
Hello@birchwtr.com
www.birchwtr.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.