Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biotel Achterhoek houdt open huis

Op zondagmiddag 21 augustus houdt Biotel Achterhoek open huis van 12:00 uur tot 17:00 uur. Het afgelopen jaar zijn meer dan 1000 strobalen, ruim 10 ton leem en 22 Douglas bomen verwerkt tot een Biotel. Een hotel op een biologische boerderij waar je kunt eten, drinken en overnachten, en dat op uitsluitend biologische wijze. Het gebouw, dat in een voormalige hooimijt is gebouwd, biedt plaats aan 40 restaurantgasten en 10 slaapgasten, de laatsten kunnen douchen op de energie die teruggewonnen wordt uit de restwarmte van de koel en vriescellen, die op hun beurt weer van stroom worden voorzien door de zonnepanelen.



Op deze zondagmiddag is er tevens een markt op het erf met onder andere een demonstratie mobiel houtzagen, het bouwen van een lemen pizzaoven, rini's zoete tuin, Ecobouwen, biologische bedden, kaasproeven van lokaal veevoer, uitleg van Milieudefensie, camembert van Achterhoeks gras, biefburgers en stoofvlees, courgettesoep, de boerderijwinkel en natuurlijk een rondleiding over de boerderij.



Vanaf 18:00 uur begint het biologisch diner in het Biotel, een driegangenkeuzemenu, dat te vinden is op www.biotelachterhoek.nl.

Voor meer informatie:
Ekoboerderij Arink
Gasteveldsdijk 6
7137 PD Lievelde
www.biotelachterhoek.nl
Publicatiedatum: