Meer biologische fruitsappen bij AH

Sinds deze week zijn twee nieuwe Leev-producten opgenomen bij 150 winkels van Albert Heijn. Het gaat om ingedikt fruitsap granaatappel en een variant met bessen, cranberry's, appel en vlierbes.

Sinds de oprichting van Leev in 2008 is het aanbod van producten en het aantal verkooppunten enorm gegroeid. Zo zijn de Leev-producten te vinden in de winkels van Albert Heijn, Marqt, DEEN, JUMBO en worden ze ook verkocht bij IKEA en Trekpleister. Albert Heijn koos ervoor om twee Leev-producten op te nemen in haar assortiment. Leo Voorwinden, eigen van Leev, is blij met deze uitbreiding: "Albert Heijn kiest opnieuw voor Leev, daar zijn we erg blij mee. Hierdoor komt er letterlijk meer fruit op het schap."Producten

Het ingedikt fruitsap bevat geen toevoegingen van suiker en 100% biologisch. Leo: "De natuur heeft ons zoveel te bieden en is vanuit haarzelf smaakvol, daarom hebben we gekozen om fruit in te dikken tot dik sap voor een lekkere fruitdrank." De twee varianten worden verkocht in flessen van 400 milliliter. Een variant noemen we ingedikt rood fruitsap. Het bestaat uit biologische bessen, cranberry's, appel en vlierbessen. De andere variant is gemaakt van biologische (granaat) appel. Albert Heijn kiest hiermee letterlijk voor meer fruit op het schap.

Over Leev

De visie van Leev is dat al het goede wat de mens nodig heeft in de natuur gevonden kan worden. De producten van Leev zijn zo samengesteld dat ze boordevol zitten met natuurlijke weldoeners. "Leev deelt met liefde de bedrijfsopbrengsten met de Leev Foundation. Het motto van deze Leev foundation is 'Leev en laat leven'. Daarom geven we boeren eerlijke prijzen en werken we met sociale werkplaatsen. De foundation wil leven bevorderen en steunt natuur, landbouw en kleinschalige zorg, waaronder zorgboerderijen. Zorgboerderijen zijn een goed voorbeeld van een initiatief waar zorg voor mensen, natuur en eerlijk eten hand in hand gaan."

Voor meer informatie: www.leev.nu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.