Natuurlijke verzorgingsproducten op basis van traditionele Griekse recepten

Nu bij BioGreece: BioAroma

Webwinkel BioGreece heeft in haar assortiment de unieke, natuurlijke verzorgingsproducten van BioAroma (uit Kreta, Griekenland). (H)eerlijke, zuivere huidverzorging op basis van eeuwenoude Griekse recepten van etherische oliën (planten en kruiden) met respect en liefde voor mens en natuur zijn gemaakt. De producten van BioAroma staan voor respect voor de natuur en liefde voor de mens, waar BioGreece ook voor staat. De producten van BioAroma zijn zuiver, rijk aan natuurlijke, biologische en verzorgende ingrediënten. "Hierdoor zijn de producten zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid", vertelt Litsa Chambertzis.
 

BioAroma-producten bestaande uit kruiden

Kreta is erkend als een botanische paradijs vanwege de optimale klimaatomstandigheden en de kwaliteit van de grond. Deze overvloed aan kruiden werd meer dan 4.500 jaar geleden door de oude Minoïsche beschaving ontdekt op Kreta. Minoïers waren de eerste cosmetische producenten van kruiden crèmes, zalven, oliën en remedies die ze aan royalty aanboden en naar de naburige landen exporteerden.


Litsa stond in januari 2016 ook op de Bio-beurs met de producten van Felea.

BioAroma is een inspiratie uit de enorme geschiedenis en het erfgoed dat Kreta omringt. BioAroma heeft 100% natuurlijke kruiden cosmetica weten te ontwikkelen op basis van onderzoek en archeologische vondsten die van generatie op generatie zijn overgeleverd. Dit met als doel om van eigen grond verbouwde oogst en traditionele recepten, een natuurlijke, handgemaakt product met de eigen identiteit aan te bieden. De natuurlijke grondstoffen en een overvloed van de organische schatten die Kreta produceert zijn onder andere olijfolie, bijenwas, salie, dictamus, labdanum gum... De ingrediënten worden gebruikt in een verticale integratie van de productie, gebaseerd op de traditionele methoden gecombineerd met moderne technologie. Dit alles vindt plaats met kwaliteits- en veiligheidscontroles. BioAroma-producten bevatten geen chemische conserveringsmiddelen en zijn zo natuurlijk dat je ze kunt eten.


24 uur per dag mooi en verzorgd

De productlijn van BioAroma is zeer uitgebreid voor mannen, vrouwen en kinderen. Zo is er bijvoorbeeld voor de vrouwen diverse gezichts-, lichaams- en haarverzorgingsproducten, voor de mannen (h)eerlijke natuurlijke scheerschuim, aftershave en bodyspray en voor de kinderen shampoo en douchegel en verzorgende crèmes en oliën voor gevoelige en schrale huid.


Over BioGreece

BioGreece biedt Griekse natuurlijke en biologische producten van topkwaliteit aan. Onze naam houdt Griekenland in, waarvan onze producten BioAroma uit Kreta afkomstig zijn. Kreta is een gezegend eiland rijk aan zeldzame flora en vele inheemse kruiden, uniek in de wereld. Van deze Kretenzische flora en fauna worden de producten geproduceerd die BioGreece u aanbiedt. BioGreece is opgezet met grote liefde en respect voor alles wat met natuur(lijk), gezond, puur, duurzaam, biologisch te maken heeft. "Na een lange zoektocht van uitproberen en testen zijn we gestart met de producten van BioAroma. De producten zijn van topkwaliteit, afkomstig van Kretenzische aarde, die we u sterk kunnen aanbevelen voor uw dagelijkse behoefte. Wij geloven in de kracht van de natuur, zonder chemische toevoegingen, en dus in onze producten", besluit Litsa.Voor meer informatie: Litsa Chambertzis, 06 84505128 en www.biogreece.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.