"Teel biologische groenbemesters altijd als volwaardig gewas"

Uw keuze voor een biologische groenbemester is afhankelijk van het teeltdoel. Wilt u aaltjes beheersen, kies dan voor een enkelvoudige groenbemester gericht op het aaltje dat u wilt onderdrukken. In verband met de huidige (biologische) bemestingsregels is het interessant om de vlinderbloemige planten te zaaien. De belangrijkste eigenschap van dit gewas is het stikstofbindend vermogen. Over het algemeen heeft een vlinderbloemige geen startgift stikstof nodig.

De kwaliteit van uw grond is een belangrijke productiefactor voor uw gewas. Een groenbemester verbetert uw bodemstructuur en zorgt voor een betere bodemvruchtbaarheid door de aanvoer van organische stof. Ook legt een groenbemester stikstof vast, terwijl vlinderbloemigen groenbemesters stikstof uit de lucht binden. Een groenbemester kan helpen bij de beheersing van bodemgebonden ziekten en plagen. Teel uw groenbemesters altijd als volwaardig gewas om de positieve eigenschappen volledig te benutten.

Retourneren

Agrifirm Plant biedt dit jaar de mogelijkheid om wanneer u meedoet aan de actie, uw groenbemesters gratis na de actieperiode te retourneren. Bij bestelling na 22 juli 2016 worden de retourkosten in rekening gebracht. Retourneren is mogelijk tot 1 oktober 2016. Bij Japanse haver is retourneren niet mogelijk.
 

Advies en bestellen

Neem voor advies en de keuze van de juiste groenbemesters contact op met één van de specialisten bij Agrifirm Plant of bel de afdeling Verkoopondersteuning voor het plaatsen van uw bestelling, 088 4881230.

Klik hier voor de brochure.

Voor meer informatie: www.agrifirm.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven