Initiatief creëert maatschappelijke betrokkenheid

Ekoplaza Zwolle introduceert dagelijkse boodschappenservice

Biosuper Ekoplaza introduceert thuisbezorging op dezelfde dag met behulp van het Zwolse bedrijf SuperBuddy. In 5 postcode gebieden in Zwolle is het vanaf nu mogelijk om op dezelfde dag je boodschappen te bestellen en binnen 2 uur in huis te hebben.In samenwerking met SuperBuddy biedt de biosuper de mogelijkheid om online boodschappen te bestellen, die dezelfde dag nog kunnen worden bezorgd, indien gewenst binnen 2 uur. De boodschappen worden bezorgd in een tijdvak van 30 minuten. De vestiging in Zwolle is aangesloten op het SuperBuddy systeem, een sociaal boodschappenplatform dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk helpt.

Het bestellen van je boodschappen wordt gedaan op de website van SuperBuddy. De boodschappen worden bezorgd door buddies uit je eigen buurt, die op deze manier wat kunnen bijverdienen en maatschappelijk betrokken worden. De buddies zijn speciaal getraind om de meest verse producten uit te kiezen. Ze letten op de houdbaarheidsdatum en kijken goed naar het fruit wat ze meenemen. Zo weet je zeker dat de boodschappen worden gedaan op dezelfde manier als wanneer je het zelf zou doen. Is er een product niet? Dan neemt de buddy in overleg een alternatief mee. Je wordt dus nooit verrast met ontbrekende producten.

Buddy Teun vertelt enthousiast over zijn werk: "Het is leuk om wat bij te kunnen verdienen door mensen te helpen die zelf geen tijd hebben of helaas niet meer in staat zijn om boodschappen te doen. Ik krijg ook nog eens wat extra lichaamsbeweging. Het is gewoon hartstikke leuk om te doen en ik kan het goed combineren met mijn schooltijden."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven