Nieuw: Abbot Kinney's Almond Start

Nieuw: Abbot Kinney's Almond Start. Een lekker, friszuur en plantaardig alternatief voor yoghurt, gemaakt van amandelen, met een notige kick. Dat is natuurlijk lactose- en glutenvrij, en op zijn lekkerst met fruit, noten en granola. Als ontbijt of tussendoortje bijvoorbeeld.


Lekker

Abbot Kinney's Almond Start is gemaakt van biologische Siciliaanse Tuono amandelen. De amandelen zijn zacht-zoet van smaak, en dat gaat goed samen met het friszure karakter die ze later krijgen van de yoghurtculturen. Na de oogst worden ze gekraakt, geblancheerd en fijngemalen. Die gemalen amandelen worden door water geroerd, tot een driedubbel dikke amandelmelk en daar maakt Abbot Kinney's haar Almond Start van. Met yoghurtculturen, de juiste temperaturen en een beetje geduld. Net zoals je met koemelk kunt doen, of met soja of kokos.Voedzaam

De amandelmelk voor Almond Start bevat drie keer zoveel amandelen dan reguliere amandelmelk. Het wordt niet gezeefd of bewerkt, en dat betekent dat het goede van amandelen er nog in zit. Het bevat dan ook gezonde vetten, vitamine E, vitamine B (riboflavine, foliumzuur en niacine) en mineralen als magnesium, calcium en ijzer. Almond Start bevat geen toegevoegde suikers, zoetstoffen of andere dingen die je niet nodig hebt om yoghurt te maken.Een plantaardigere wereld

Almond Start is 100% plantaardig, net als alle producten van Abbot Kinney's. Plantaardig eten is om veel redenen een goed idee. Je lijf is erop gebouwd om plantjes te eten, en het is een stuk milieuvriendelijker. Abbot Kinney's wil graag een bijdrage leveren aan een plant-aardigere wereld.

Te koop bij Ekoplaza en andere natuurwinkels, in 125 ml (€2,49) en 400 ml (€4,29).

Voor meer informatie: www.abbotkinneys.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.