"Onze biologische frieten waren uitverkocht na het festival"

Frietfiets-bus rijdt zich klem bij McDonald's

Tholen - Een bestelbusje van de Frietfiets heeft zich maandag klemgereden bij de McDonald's in Leidsche Rijn. Op zich nog geen ramp, maar niet bepaald handig wanneer er een columniste achter je staat. En zeker niet wanneer je zelf gespecialiseerd bent in verse biologische frieten. Ursula van Duin maakte twee foto's van de situatie en plaatste deze op haar facebookpagina, met het bijschrift 'Je zult als biologische frietfietsbus maar de bocht te krap nemen bij de Mc Drive'.


Foto's: Ursula van Duin, columnist Telegraaf.

Siem van Bruggen van Frietfiets by Dapp bevestigt desgevraagd dat het voorval plaatsgevonden heeft. De reden dat de medewerkers een bezoek aan de McDonald's brachten is eigenlijk wel positief: "Onze klanten vragen zich terecht af waarom ze naar de McDonald's gingen, aangezien onze eigen frieten zo lekker zijn. Dat is te verklaren door het feit dat onze frieten uitverkocht waren op het festival in Amsterdam waar ze stonden. Uiteraard vinden we het wel jammer dat ze er voor gekozen hebben om naar een niet-biologische eetgelegenheid te gaan." De bus raakte overigens niet beschadigd, een andere bestuurder lukte het om zonder iets te raken weer achteruit te rijden.



Voor meer informatie: www.frietfiets.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.