Nu ook in Nederland:

Green People's Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30

Green People's Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30 is sinds mei ook in Nederland verkrijgbaar, om precies te zijn bij (web)winkel Biocare Online in Opmeer (www.biocareonline.nl). De zomer kan mogelijk zorgen voor beschadiging van de huid doordat de huid in contact komt met UV-stralen en luchtverontreiniging die 'vrije radicalen' creëren. Zeer actieve moleculen, vrije radicalen, kunnen een kettingreactie van ontsteking en schade aan de huid creëren. Dit maakt het moeilijker voor de huid om te regenereren, wat leidt tot een verlies van elasticiteit, soepelheid en een depletie in de natuurlijke collageen niveaus.

Effectieve bescherming: meer dan alleen UV-filters

Antioxidanten, zoals flavonoïden gevonden in een breed scala aan planten, werken klinisch bewezen effectief tegen schade door vrije radicalen. Ze reageren veilig op en neutraliseren vrije radicalen, waardoor de huid tegen beschadiging wordt beschermd. Antioxidant-rijke zonnefilters worden steeds populairder dankzij deze extra dimensie van bescherming die zij bieden.Green People's Zonnebrandcrème Gezicht SPF 30 geeft de perfecte dagelijkse bescherming tegen vervuiling en beschadiging door de zon. Deze crème biedt niet alleen een efficiënt en breed-spectrum UV bescherming, maar ook krachtige natuurlijke antioxidanten die ervoor zorgen dat de huid tevens wordt beschermd tegen schade door verontreiniging.

Huidvriendelijk en zachtaardige Zonnebrandcrème

Gezicht SPF 30 werkt rustgevend op de gevoelige huid, profiterend van de huid verzachtende ingrediënten kamille en heemst. Natuurlijk en niet poriën verstoppend, maakt deze zonnebrandcrème geschikt voor mensen die worstelen met vette zon-lotions die kunnen leiden tot verstopte poriën en huidirritaties. Ongeparfumeerd en op een natuurlijke wijze vrij van chemische nasties, maakt deze lotion daarnaast geschikt voor degenen die gevoelig zijn voor eczeem en huidallergieën.


Antioxidanten: een extra dimensie aan bescherming

Green People gebruikt een zelf gekozen synergetisch mengsel van natuurlijke antioxidanten voor haar zon verzorgingslijn:

Edelweiss - Edelweiss is een bijzondere plant en is in staat op grote hoogtes van 3000 meter te leven, waar hij bestand moet zijn
tegen UV-licht niveaus die bijzonder sterk zijn. Edelweiss extract bevat hoge niveaus aan antioxidanten, die de levensduur van de huidcel actief verlengen.

Rozemarijn - Rozemarijn is rijk aan krachtige antioxidanten, remt vrije radicalen en beschemt de huid tegen zichtbare tekenen van voortijdige veroudering. De natuurlijke, kalmerende eigenschappen, maken Rozemarijn ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid.

Avocado - Avocado bevat een breed scala aan voedingsstoffen, waaronder 11 vitaminen en 14 mineralen. Vitamine A, D en E werken als krachtige antioxidanten die nuttig zijn voor het helen van door zon beschadigde huid en bevordering van de natuurlijke productie van collageen.

Groene thee - Groene thee wordt al eeuwenlang gebruikt om zijn opmerkelijke voordelen voor de gezondheid en sterke antioxidant eigenschappen.

Green People heeft meer dan 100 meermaals bekroonde high performance huid- en haarverzorging formuleringen, met > 90% natuurlijke en biologische ingrediënten, 100% vegetarisch en 100% wreedheid-vrij.

Voor meer informatie met betrekking tot retail kunt u terecht bij groothandel Biocare Products, via www.biocareproducts.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven