Ella's Kitchen Gepofte Smikkelsticks

Nieuw: Ella's Kitchen Gepofte Smikkelsticks. Een superlekker tussendoortje van gepofte mais en biologisch fruit. Ze kraken gek, ze smelten op je tong en ze helpen je kleintje met de ontwikkeling van zijn of haar fijne motoriek. Geschikt voor kleinte ontdekkers vanaf zeven maanden.

Doe het zelf

Kinderen zijn dol op spelen, ontwikkelen en leren. De nieuwe Smikkelsticks zijn gemaakt om kinderen vanaf zeven maanden te helpen met de ontwikkeling van hun fijne motoriek. De grootte en het formaat van Smikkelsticks zijn perfect om met je eigen kleine handjes vast te pakken, plezier mee te maken en te oefenen om je eigen eten in je mond te stoppen.5 zintuigen

Eén van de uitgangspunten van Ella's Kitchen is dat baby's en peuters, net zoals volwassenen, met al hun zintuigen eten – en dat gaat dus verder dan het idee dat alleen smaak en textuur belangrijk zijn. De nieuwe Smikkelsticks smaken vertrouwd naar fruit, ze kraken grappig, smelten lekker kietelend op je tong en hebben een vrolijke naam in een felgekleurde verpakking. Alles is gericht op de zintuigen van je kleintje, en gemaakt om zoveel mogelijk plezier mee te maken tijdens het eten.
 


Ella's Kitchen

Ella's Kitchen is opgericht door Engelsman Paul Lindley. Als vader van Ella stond hij regelmatig voor de uitdaging om zijn dochter te interesseren voor haar gezonde maaltijd. Uiteindelijk raakte hij ervan overtuigd dat je de maaltijd het beste vanuit het perspectief van het kind kunt benaderen. In 2006 richtte hij Ella's Kitchen op, met als doelstelling om kinderen op een leuke, spannende en speelse manier gezonde eetgewoontes aan te leren.

Voor meer informatie: www.ellaskitchen.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven