Doel van PuurFair is ook nieuwe doelgroepen te bereiken met duurzame producten. Mensen die van gemak houden, van lekker en van besparen en die ook graag een gemakkelijk steentje bijdragen aan een betere wereld. Dus heeft PuurFair besloten om dit jaar geen vaste entree te vragen, maar mensen de gelegenheid te geven zelf te bepalen wat ze het waard vonden. Achteraf dus. De beurs zal op zondag 18 september plaatsvinden in de Westergasfabriek in Amsterdam.
Het is een spannend besluit, want een goede beurs organiseren op een A-locatie is niet goedkoop. Maar na het verhaal van Martijn Aslander met zijn Waardebepaling Achteraf en een gesprek met de eigenaar van Het Feithhuis die er ook ervaring mee heeft, weten de organisatoren het zeker: het past bij PuurFair. "Iedereen is welkom, en iedereen bepaalt voor zichzelf wat hij het waard vond. En er is zoveel leuks, dat moet haast wel goed komen", aldus Tjitske Ypma.
Voor meer informatie: www.puur-fair.nl
Abonneren
Vacatures
PuurFair: bezoekers betalen achteraf wat ze het waard vinden
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-26 Korte cursus 'Duurzaamheid, natuur en milieu' bij IVN Westerveld
- 2023-09-26 Agroforestry binnen de melkveehouderij – demodag bij Boerderij tussen de Hagen: 9 oktober
- 2023-09-25 Resultaten 2024 Trendrapport Nederlandse en Belgische foodsector
- 2023-09-25 Vereniging 013Food organiseert informatief bio-ontbijt met 'Bio boeren uit de buurt'
- 2023-09-22 Resistentie maakt het verschil tijdens de Discovery Field Days en Hydro Demo Days Enza Zaden
- 2023-09-21 Zelf bio-pompoenen oogsten in de Westbeemster: 23 september
- 2023-09-21 Vlaamse bio-boeren ontdekken technische nieuwigheden op vakbeurs in Frankrijk
- 2023-09-21 Fotoreportage bio-exposanten Gastvrij Rotterdam 2023
- 2023-09-20 23 september: Duurzame markt in Leeuwarder Foodhal
- 2023-09-20 Triodos Festival trekt meer dan 8.000 bezoekers
- 2023-09-19 Thema BioBorrel maandag 9 oktober is 'Glyfosaat: NEE'
- 2023-09-19 19 mei 2024: BD Feest van de Eeuw
- 2023-09-14 "Nodig politici uit op het erf"
- 2023-09-14 Ontdek de nieuwste trends en smaken op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023: 2 en 3 oktober
- 2023-09-13 Erfbijeenkomst: Hoe ziet de toekomst van een agrarisch bedrijf eruit?
- 2023-09-13 Biologische sector bijeen in Augsburg
- 2023-09-13 Biodyneren in de nazomer
- 2023-09-12 Bezoek een kas in België als groep of vereniging
- 2023-09-12 Bio-boerderijen openen deuren tijdens Rotterdam de boer op!-dagen
- 2023-09-12 Fermenteren en eetbare wilde planten ontdekken