Ecologische douche in ruil voor afval: LimaCleanUp

De zeeën en oceanen veranderen in een soep van plastic. Met de LimaCleanUp wil Lima deze vervuiling een halt toeroepen. Op het strand van Wenduine werd deze week een douche geïnstalleerd die werkt op afval. Zo wil Lima mensen aanmoedigen om samen de stranden weer schoon te maken.

Handen uit de mouwen voor een schonere wereld

De voedingsmiddelen van Lima zijn goed voor de mens én voor de planeet. Om haar engagement kracht bij te zetten, lanceert Lima de LimaCleanUp. De natuur kan immers best een extra zetje gebruiken.
 


In het campagnefilmpje, dat opgenomen werd in surfersparadijs Biarritz, toont Lima de ruwe schoonheid van de natuur en hoezeer die onder druk staat. In de zeeën en oceanen drijft steeds meer plastic afval. Daarom moedigt Lima iedereen aan om de handen uit de mouwen te steken en deze zomer een opruimactie te organiseren.
 
Op het strand van Wenduine staat sinds kort een ecologische douche. Strandgangers die afval in de bijhorende vuilnisbak gooien, kunnen genieten van een welverdiende verfrissing. Wie een ander stukje natuur onder handen neemt en daar met de hashtag #LimaCleanUp een voor- en na-foto van deelt, kan een eco-tuindouche winnen.
 


Voorkomen is beter dan genezen

Lima doet er alles aan om zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Daarom spitst Lima zich maximaal toe op recycleerbare en ecologisch afbreekbare verpakkingen.
 
De nieuwe Lima Green T'e biedt een smakelijke, ecologische verfrissing tijdens je opruimactie. Dit drankje op basis van vers getrokken Japanse groene theeblaadjes wordt natuurlijk gezoet met appelsap en op smaak gebracht met superfruits en kruiden. Kies uit Vlierbloesem & Acerola, Gember & Kardemom en Granaatappel & Goji en ervaar een verfrissende, biologische smaaksensatie.

Klik hier voor de Lima CleanUp video.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven