Reisverslag:

Zó wordt de thee van Terrasana geproduceerd in Japan

Vorige week introduceerde TerraSana het begin van een gloednieuw reisverslag. Peter Jacobs, directeur van TerraSana, schreef dit tijdens zijn bijzondere reis in Japan. Vier medewerkers van TerraSana bezochten acht van TerraSana's unieke Japanse producenten. Stuk voor stuk (familie)bedrijven met een mooi verhaal en enorme kennis en ervaring. Meesters in het maken van heerlijke, authentieke Japanse producten, zoals miso, shoyu en sake.



Iedere week een nieuw verslag

Deze week vertelt Peter Jacobs over het bezoek aan de Japanse theeproducent, in het district Shiga: hét theegebied van Japan.



Drie bijzondere theesoorten

De Japanse theeën sencha, kukicha en hojicha zijn alle drie groene theesoorten en komen bijzonder genoeg van één en dezelfde struik. Weten waar het verschil in zit en hoe de theeleverancier in Japan de thee op authentieke wijze verwerkt?



Theeceremonie

En… als je in Japan bent, ontkom je niet aan een indrukwekkende theeceremonie. Lees hier hoe de TerraSana-medewerkers dit beleefden tijdens hun bezoek aan Japan.

Eerste verslag gemist?

Het eerste verslag gemist? Klik hier hoe Peter Jacobs vertelt over het bezoek aan TerraSana's soba- en udonproducent.

Voor meer informatie: www.terrasana.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven