EKONOOM koelt bio-boodschappen tijdens bezorging met zonne-energie

Sinds juli 2016 worden de biologische boodschappen van EKONOOM tijdens de bezorging gekoeld op zonne-energie. Peter van Kampen, eigenaar van EKONOOM: "Omdat wij staan voor kwaliteit én onze producten fris en vers bij onze klant willen krijgen bezorgen wij met een gekoelde bussen. Daarbij zijn we steeds op zoek naar de meest milieuvriendelijke oplossing. We waren meteen enthousiast over het gebruik van zonne-energie voor de koeling."Deze speciale bus rijdt vooralsnog alleen in Groningen en Drenthe. Sinds januari 2016 werkt Peter van Kampen samen met de foodservice van Leen Menken, waardoor EKONOOM haar biologische producten nu gekoeld en desgewenst zelfs bevroren in heel Nederland kan bezorgen. Hiermee is de service van de biologische webwinkel sterk verbeterd. Heel Nederland betekent óók de buitengebieden. Dat is een unicum, veel biologische spelers zijn toch afhankelijk van meerdere tussenschakels. EKONOOM garandeert de kortste weg van de boer naar de klant.

"Er zijn in Nederland meer partijen die boodschappen thuis bezorgen. Het bezorgen van verse producten in een warme bus, zeker in de zomer, is voor ons geen optie. Daarom bezorgen wij al vanaf 2006 als enige in Nederland gekoeld. Zo blijft de kwaliteit van alle producten beter behouden blijft", aldus Peter van Kampen van EKONOOM.Online biologische supermarkt EKONOOM bezorgt de bio-boodschappen thuis of op het werk met gekoelde auto's. De klanten bepalen zelf wanneer ze de boodschappen willen bestellen en ze zitten nergens aan vast.

Voor meer informatie: www.ekonoom.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.