Supermarkten goed voor bio-omzet van ruim €600 miljoen

Wederom BioPlein op AGF Detail

'Minirevolutie in omzet biologische producten' kopte Distrifood in hun nieuwsbrief, naar aanleiding van een interview met Bavo van den Idsert, directeur Bionext. De directeur van de ketenorganisatie voor duurzame, biologische landbouw en voeding in Nederland verwacht dat de omzet van 2015 tussen de €1,2 en €1,3 miljard uitkomt, een groei van meer dan 10%.

Het belangrijkste deel van de groei zou van de supermarkten afkomstig zijn. Steeds meer mensen kiezen voor biologische voedsel, niet alleen omdat men dit smakelijker vindt maar ook om gezondheidsredenen. Bij biologische producten wordt immers geen gebruik gemaakt van chemische en synthetische bestrijdingsmiddelen en bevatten geen smaakmakers en extracten.Uw klantenkring uitbreiden?

De gunstige vooruitzichten op het gebied van bio-producten biedt alle versspecialisten veel commerciële kansen. Wilt u uw producten ook in de schijnwerpers zetten en uw klantenkring uitbreiden? Neem dan deel aan het BioPlein op AGF Detail, 27 en 28 september in Expo Houten. In samenwerking met Biojournaal en Distrifood worden ruim 5000 managers van supermarkten uitgenodigd voor een bezoek aan de beurs. Een uitgekiende mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van deze geïnteresseerde doelgroep.

Klik hier voor het inschrijfformulier BioPlein.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven