"Klanten waren geduldig tijdens verbouwing"

Ekoplaza Twijnstraat oogt veel ruimer na heropening

Tholen - Ekoplaza aan de Twijnstraat in Utrecht is afgelopen woensdag 29 juni feestelijk heropend. De afgelopen weken heeft een grote verbouwing plaatsgevonden, waarbij de helft van de winkel steeds open is geweest, zo geeft Floris Kamphuys aan. "We hebben zeker wel wat moeten improviseren, maar de klanten waren geduldig en we kregen tijdens de verbouwing al positieve reacties op de plannen. De vernieuwde winkel voelt ruim en licht, dat is heel fijn."


De vernieuwde gevel van de Ekoplaza aan de Twijnstraat.

Floris vertelt dat de winkel nu meer beleving voor de klant biedt. "De klanten kunnen zelf verschillende soorten olijfolie tappen en er staat een notenpastamachine in de winkel. Hiermee kunnen ze zelf notenpasta maken. Het nieuwe Ekoplaza-concept is nu dus ook in deze winkel doorgevoerd. Er is veel met oud hout gewerkt en we hebben nu een authentieke bakstenen muur. Dit geeft veel sfeer."

Hij meent dat de klanten heel positief reageren. "De meeste klanten geven aan dat ze de nieuwe winkel heel mooi en ruim vinden. De oppervlakte is hetzelfde gebleven, maar het oogt door de nieuwe opstelling en inrichting veel ruimer."

Voor meer informatie:

Ekoplaza Utrecht
Twijnstraat 46-48
3511 ZL Utrecht
030 2312900
utrecht@ekoplaza.nl
www.ekoplaza.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.