Ekoland ober tapt nieuwe sappen

Ekoland komt met drie vernieuwde vruchtensappen. Ze hebben elk hun unieke receptuur en zijn op basis van appel. Rocky Red (rodevruchtensap) wordt gekenmerkt door granaatappel, bij Funky Yellow (gelevruchtensap) komt de guave in smaak naar voren en de Jazzy Green (groenevruchtensap) is verfrissend door een vleugje vlierbloesem.


De Ekoland obers.

Tijdens de eerste week van de introductie van de drie nieuwe sappen van Ekoland, konden winkeliers kans maken op een Ekoland ober voor op de winkelvloer. Afgelopen vrijdag 24 juni was het dan zover en zijn de Ekoland obers afgereisd naar de gelukkige winnaars, namelijk Natuurwinkel Almere en Natuurwinkel Drachten. De rugzak werd flink gevuld en de obers lesten de dorst van vele winkelbezoekers tijdens deze zonnige dag.Bent u net als deze ondernemers ook geïnteresseerd in de nieuwe sappen van Ekoland? Maak dan nog snel gebruik van de aantrekkelijke introductiekorting exclusief bij Natudis. Klik hier om in te loggen op de webshop van Natudis. Geïnteresseerden die nog geen klant van Natudis zijn, kunnen contact opnemen met de verkoopafdeling via 0341 464211 of verkoop@natudis.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.