Noorderhoeve Landgoedfair op zaterdag 2 juli

Op zaterdag 2 juli (van 10:00 tot 16:00 uur) zal de Noorderhoeve Landgoedfair gehouden worden. Het gaat om een feestelijke zomerdag op het platteland. Er zijn allerlei kinderactiviteiten, ambachten en lekkernijen. Iedereen is welkom. De Noorderhoeve is gevestigd aan de Duinweg 125 in Schoorl.

Op de Noorderhoeve Landgoedfair zal er genoeg variatie zijn om de weekendboodschappen te doen of om te slagen voor een verrassend cadeautje. Ook is er een groot terras waar men kan neerstrijken met een hapje & drankje. Voor kinderen zijn er allerlei activiteiten waarmee ze de boerderij kunnen ontdekken en beleven.De Noorderhoeve

Dagelijks produceren ze op de Noorderhoeve boerenzuivel, kaas, vlees, eieren, groente en fruit met het Demeter-keurmerk. De producten worden regionaal afgezet en verkocht in eigen winkel. Op en rond de landerijen ontwikkelen we natuur door de aanleg van kruidenrijke slootkanten, moerasbermen, paddenpoelen, natuurbos met wandelpaden en broedplaatsen voor uilen, ijsvogels en andere vogelsoorten. Op 't Grote Heklaantje onderhouden ze een waterberging.

De boeren en hulpboeren dragen hun kennis en ervaring uit door middel van rondleidingen, gastlessen, meewerkdagen en schooltuintjes. Dankzij de gastvrije sfeer en de gemotiveerde boeren en hulpboeren is de Noorderhoeve een trekpleister voor stagiaires, scholieren, toeristen, natuurliefhebbers en stadsmensen.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.