Expositie 'Organic' gratis te bezoeken

Pop-Up Organic Restaurant in Dutch Design Hotel Artemis

Dutch Design Hotel Artemis doet het deze zomer net even anders. Niet alleen is er een speciaal 'Organic' Food & Drink Design menu dagelijks te verkrijgen in restaurant-bar 'De Stijl', maar is er ook elke zaterdag een Pop-Up Organic restaurant. Met op het terras niet alleen Organic Food & Drinks, maar ook zomerse tunes.

Exposite 'Organic' (9 juni-2 oktober 2016)

Het restaurant is momenteel niet het enige 'organic' tintje bij het Dutch Design Hotel Artemis. Van 9 juni tot en met 2 oktober 2016 kan men de expositie 'Organic' bezoeken in het hotel.

Organische kunst en design? Denk aan organische- en natuurlijke vormen, afbeeldingen uit de natuur en natuurlijke materialen. Laat u verrassen door een expositie gebaseerd op zand, planten, bloemen, insecten, paddenstoelen en groenten. Met aandacht voor de natuur laat de expositie een rijke variatie aan disciplines zien waaronder fotografie, fusion painting, grafiek, interieur ontwerp, sieraden, mode en keramiek.

Highlights

Een ontwerp direct herleid uit de natuur is het reuze ei 'Mark I' van Mark Vrinzen. Bij aanschaf wordt de koper voor de keuze gesteld, wordt voor het oog de perfecte vorm en verhouding in stand gehouden of wordt er gekozen voor de functionaliteit van de kast? De perfectie van het ei kan doorbroken worden met de hamer.

Waxinelichthouders geïnspireerd op de prachtige vorm van de waterlelie, gigantische lampen in de vorm van een paddenstoel, een innoverende verticale tuin, magische paddenstoelen, handgemaakte sieraden in de vorm van een bloem of blad of een zeester object, tunieken met afbeeldingen van insecten? Kom het zelf aanschouwen.

Daarnaast doet Stichting hetWerkvan ook mee in de groepsexpositie. Wilt u niet alleen in het hotel, maar ook thuis genieten van hun werk? Het is te koop. U steunt dan met uw aankoop ook nog eens het goede werk van hetWerkvan. Het is kunst gemaakt door kunstenaars met een beperking. Alle tentoongestelde werken komen van Ateliers de Wijde Doelen uit Utrecht.

De expositie 'Organic' is van 10 juni tot en met 2 oktober 2016 elke dag gratis te bezoeken in Dutch Design Hotel Artemis, John M. Keynesplein 2 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.artemisamsterdam.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven