Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe generatie zonproducten bij SoloBioMooi

Veel mensen vinden het heerlijk om buiten te zijn en van de zon te genieten. Gezellig met vrienden op een zonnig terras of met het gezin een dag naar het strand te gaan? Voor wie liever geen synthetische producten op de huid gebruikt heeft SoloBioMooi haar assortiment uitgebreid met Alphanova Sun. 100% natuurlijke producten met minerale zonnefilters. Veilig en verzorgend voor de huid, zelfs voor de allerkleinsten.



Aan een zonnebril wordt vaak wel gedacht, maar op zonnige dagen mag een goede zonbescherming voor je huid ook absoluut niet ontbreken. Verbranding van de huid door de zon is niet alleen pijnlijk, het kan ook ernstige gevolgen hebben, zoals het ontstaan van huidkanker. De kans hierop is aanzienlijk te verkleinen door tijdens de warmste uren van de dag uit de zon te blijven en jezelf goed in te smeren. Ook als je alleen in de schaduw komt.

Minerale zonnefilters

Zeker op een gevoelige huid wil je liever geen chemische producten gebruiken. En dat hoeft ook helemaal niet. De zonproducten van Alphanova Sun zijn 100% natuurlijk en bevatten geen synthetische geur- en kleurstoffen. Ze bevatten minerale zonnefilters, die als bijkomend voordeel hebben dat ze geen witte waas achterlaten en werken vanaf het moment dat je ze op de huid aanbrengt. Ideaal, want de traditionele zonproducten werken pas nadat ze door de huid zijn opgenomen, ongeveer een half uur na het insmeren.



Zonproducten met hoge beschermingsfactor

De productlijn van Alphanova Sun bestaat uit zonnesprays met Sun Protection Factor (SPF) 15, 30 en 50. Daarnaast zijn er gezichtscrèmes met SPF 50+ en haarsprays om ook het haar te beschermen tegen de zonnestralen. Speciaal voor sporters is er een handige roll-on met SPF 50+. Alle producten bevatten minerale zonnefilters, zijn waterproof en zijn verrijkt met aloë vera, jojoba- en tamanu olie. De huid wordt dus niet alleen beschermd, maar ook verzorgd. Voor na het zonnen is er een hydraterende aftersun spray die verkoeling brengt en de huid verzorgt.

Natuurlijke zonbescherming voor baby's en kinderen

Omdat de tere huid van baby's en kleine kinderen extra bescherming nodig heeft is er een specifieke baby-proof formule voor nodig. Hiervoor heeft Alphanova Sun een aparte productlijn met zonnebrand met SPF50+, zonder alcohol, zonder parabenen, zonder parfum, zonder phenoxyethanol én waterproof. Deze producten ruiken naar vanille en abrikoos. Alphanova Sun is het enige natuurlijke en Ecocert gecertificeerde zonnebrandmerk met producten voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Hiermee kan je kindje heerlijk en veilig genieten van de zon!



Over SoloBioMooi

SoloBioMooi is dé webshop voor jou. 100% natuurlijk, net als jij. De filosofie van oprichters Pieter en Ingrid is in 1 woord te vatten: vermooier. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. De producten van Alphanova Sun passen perfect bij deze filosofie en zijn een unieke aanvulling op het assortiment.

Voor meer informatie: www.solobiomooi.nl
Publicatiedatum: