Pomms' opent eerste franchisevestiging in Zwolle

Zwolle kan zich gaan verheugen op de komst van de eerste biologische snackbar. De nieuwe vestiging van Pomms' opent in augustus aan de Roggenstraat in hartje centrum. Het is het eerste franchisefiliaal voor de succesvolle biologische frietformule.
 
Bij Pomms' draait het om kwaliteit en verantwoorde herkomst. De versgesneden friet wordt gemaakt van 100% biologische aardappelen uit de volle grond. De Pomms' kroketten worden bereid volgens eigen recept, getrokken van echte bouillon en bereid met verse kruiden. Tot aan de boer is bekend waar de biologische ingredi├źnten vandaan komen.De eerste franchisenemer van Pomms', Hillien Koster, kan niet wachten om van haar vestiging in Zwolle een groot succes te maken. Hillien: "De tijden veranderen en mensen letten steeds meer op kwaliteit van voeding en de herkomst ervan. Ook snacken kan veel bewuster want biologisch smaakt niet alleen beter, het voelt ook beter." Hillien werd dan ook aangetrokken door het duurzame karakter en de hoge kwaliteitsstandaard van de Pomms' formule. "Pomms' werkt transparant en heeft een duidelijke visie. Ook service en sfeer zijn belangrijke onderdelen van de bedrijfsfilosofie. In niets lijkt de uitstraling en beleving op een traditionele snackbar en dat maakt Pomms' juist zo bijzonder", aldus Hillien.
 
Pomms' maakt een forse groei door. Dit jaar zullen nog twee nieuwe vestigingen openen in Amsterdam en Zoetermeer. De plannen van Pomms' voorzien in een landelijke spreiding van franchisevestigingen.

Voor meer informatie: Pomms', Roggenstraat 3, 8011 TE Zwolle, www.pomms.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven