
Abonneren
Vacatures
- Creatieve Brand & Content Manager
- Assistent Bedrijfsleider
- Retail Key Account Manager
- Leidinggevende snijderij
- Fruitteler / gewasverzorger boomkwekerij
- Teeltspecialist
- Accountmanager
- Agrarisch medewerker - Veredeling
- Logistiek Medewerker Groenten en Fruit
- Teler - Teeltspecialist - Hoofd Teelt - Head Grower
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Pomms' opent eerste franchisevestiging in Zwolle
Bij Pomms' draait het om kwaliteit en verantwoorde herkomst. De versgesneden friet wordt gemaakt van 100% biologische aardappelen uit de volle grond. De Pomms' kroketten worden bereid volgens eigen recept, getrokken van echte bouillon en bereid met verse kruiden. Tot aan de boer is bekend waar de biologische ingrediënten vandaan komen.
De eerste franchisenemer van Pomms', Hillien Koster, kan niet wachten om van haar vestiging in Zwolle een groot succes te maken. Hillien: "De tijden veranderen en mensen letten steeds meer op kwaliteit van voeding en de herkomst ervan. Ook snacken kan veel bewuster want biologisch smaakt niet alleen beter, het voelt ook beter." Hillien werd dan ook aangetrokken door het duurzame karakter en de hoge kwaliteitsstandaard van de Pomms' formule. "Pomms' werkt transparant en heeft een duidelijke visie. Ook service en sfeer zijn belangrijke onderdelen van de bedrijfsfilosofie. In niets lijkt de uitstraling en beleving op een traditionele snackbar en dat maakt Pomms' juist zo bijzonder", aldus Hillien.
Pomms' maakt een forse groei door. Dit jaar zullen nog twee nieuwe vestigingen openen in Amsterdam en Zoetermeer. De plannen van Pomms' voorzien in een landelijke spreiding van franchisevestigingen.
Voor meer informatie: Pomms', Roggenstraat 3, 8011 TE Zwolle, www.pomms.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA