Zwolle kan zich gaan verheugen op de komst van de eerste biologische snackbar. De nieuwe vestiging van Pomms' opent in augustus aan de Roggenstraat in hartje centrum. Het is het eerste franchisefiliaal voor de succesvolle biologische frietformule.
Bij Pomms' draait het om kwaliteit en verantwoorde herkomst. De versgesneden friet wordt gemaakt van 100% biologische aardappelen uit de volle grond. De Pomms' kroketten worden bereid volgens eigen recept, getrokken van echte bouillon en bereid met verse kruiden. Tot aan de boer is bekend waar de biologische ingrediƫnten vandaan komen.
De eerste franchisenemer van Pomms', Hillien Koster, kan niet wachten om van haar vestiging in Zwolle een groot succes te maken. Hillien: "De tijden veranderen en mensen letten steeds meer op kwaliteit van voeding en de herkomst ervan. Ook snacken kan veel bewuster want biologisch smaakt niet alleen beter, het voelt ook beter." Hillien werd dan ook aangetrokken door het duurzame karakter en de hoge kwaliteitsstandaard van de Pomms' formule. "Pomms' werkt transparant en heeft een duidelijke visie. Ook service en sfeer zijn belangrijke onderdelen van de bedrijfsfilosofie. In niets lijkt de uitstraling en beleving op een traditionele snackbar en dat maakt Pomms' juist zo bijzonder", aldus Hillien.
Pomms' maakt een forse groei door. Dit jaar zullen nog twee nieuwe vestigingen openen in Amsterdam en Zoetermeer. De plannen van Pomms' voorzien in een landelijke spreiding van franchisevestigingen.
Voor meer informatie: Pomms', Roggenstraat 3, 8011 TE Zwolle, www.pomms.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Tweede Kamer: "Ondersteun biologische koplopers in stikstofaanpak"
- Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- Anders Invest Food & Agri fonds participeert in Horizon Natuurvoeding
- De Speld steekt de draak met biologisch
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-01 Rock Werchter gaat voor lokaal lekkers met de Smaakfabriek
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis