Naoberhoeve opent nieuwe biologische boerderijwinkel

Op zaterdag 2 juli opent zorgboerderij de Naoberhoeve de vernieuwde, biologische boerderijwinkel. Met een uitgebreid assortiment, meer ruimte en nieuwe openingstijden speelt de Naoberhoeve in op de groeiende vraag uit de regio. Om 11:00 uur vindt de officiële opening plaats aan de Pesserweg 4 in Echten.

Alles nieuw

De boerderijwinkel van de Naoberhoeve, eerst gevestigd in een zeecontainer, vindt nu haar plek in de verbouwde schuur op het erf. Naast groenten, vlees en zuivel van eigen erf kan de klant er nu ook terecht voor biologisch brood en droogwaren. Kortom, alles voor een ambachtelijke en verse maaltijd. Naast de woensdag en de vrijdag gaat de winkel nu ook op zaterdag open.


In het midden Hanna de Vos-Hilhorst.

Opening en open dag

"We hebben hard gewerkt en ontzettend lang naar de nieuwe winkel uitgekeken", zegt Hanna de Vos-Hilhorst, manager van de winkel en bewoner van de Naoberhoeve. "Alle reden dus voor een feestje." De opening van de winkel valt samen met de open dag van de zorgboerderij. Mensen zijn van 10:00 tot 16:00 uur welkom om te proeven van het boerenleven en biologische producten, en te luisteren naar muziek van Zwolse band De Zaak en het Meppelse Color Orkest. De winkel wordt om 11:00 uur officieel geopend door schrijfster en politica Marga Kool.

Bijdrage door deelnemers

Naoberhoeve Zorgboerderij biedt dagbesteding aan een groep van twintig deelnemers met een (licht) verstandelijke beperking, psychosociale problematiek, een verslavingsverleden of burn-out. In de nieuwe boerderijwinkel helpen zij mee door groente af te wegen, kaas te snijden en hun zelfgemaakte yoghurt en kwark te verkopen. De Naoberhoeve slaat daarmee twee vliegen in één klap: de klant een kwaliteitsproduct, de deelnemers een relevante positie in de maatschappij.

Voor meer informatie: www.naoberhoeve.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.