"Vaste klanten kregen nostalgische gevoelens door verbouwing"

Feestelijke opening Ekoplaza Twijnstraat: 29 juni

Na een verbouwing van enkele weken zal Ekoplaza aan de Twijnstraat in Utrecht op woensdag 29 juni feestelijk geopend worden. De winkel is in een compleet nieuw jasje gestoken en is, in de woorden van bedrijfsleider Wouter Wezenbeek, weer helemaal 'toekomstbestendig'.

In deze sfeervolle Ekoplaza kan de consument terecht voor de vertrouwde Ekoplaza-beleving: de winkel heeft een uitgebreid assortiment aan verse en houdbare biologische producten. Daarnaast biedt de vernieuwde winkel meer beleving voor de klant. Er staat nu een machine voor het maken van verse notenpasta en verschillende soorten olijfolie kunnen door de klant zelf getapt worden uit grote vaten. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om vers sinaasappelsap te maken.Fijne sfeer

Bedrijfsleider Wouter is blij dat de verbouwing heeft plaatsgevonden: "Het plan om deze winkel te verbouwen, bestond al een tijdje en het is fijn dat de winkel nu helemaal klaar is voor de toekomst. We krijgen een hele mooie winkel die helemaal past in de oudste en gezelligste winkelstraat van Utrecht. Er hangt een goede sfeer en we kennen veel klanten persoonlijk. Het was leuk om te merken dat de verbouwing bij de vaste klanten ook nostalgische gevoelens teweegbracht. Onze veel kleinere noodwinkel deed ze denken aan de oude natuurwinkel aan de overkant van de straat, waar we ooit begonnen zijn. Deze persoonlijke verhalen maken mijn werk zo leuk. Ik nodig iedereen van harte uit op woensdag 29 juni, als we de winkel feestelijk gaan openen. We zorgen dat er lekkere hapjes en drankjes zijn en er zijn natuurlijk mooie extra aanbiedingen!"

Ook online

Ekoplaza streeft naar een landelijke dekking om biologische voeding voor iedereen bereikbaar te maken. Er zijn momenteel 73 Ekoplaza's en er is een gebruiksvriendelijke, nieuwe webshop met een uitgebreid assortiment van ruim 7000 biologische producten. Bestel je voor 13:00 uur, dan staan de boodschappen de volgende dag zonder extra kosten voor je klaar. Over een tijdje zal Ekoplaza ook in Utrecht thuis gaan bezorgen. Op de website word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Voor meer informatie: Twijnstraat 46, Utrecht, www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven