Inspirerende foodverhalen, vegan burgers én signeersessies

"De kookwekker is afgegaan, Organic Kitchen is officieel geopend"

Gisterenavond (16 juni) kwam foodplatform Organic Kitchen letterlijk tot leven tijdens de launch in de Stadsgalerij in Breda. Zo'n 200 genodigden, waaronder partners, bloggers en geïnteresseerden, lieten samen de kookwekker afgaan om het platform www.organickitchen.bio officieel te openen. Het publiek werd meegenomen in de wereld van Organic Kitchen, geïnspireerd door bekende bloggers zoals Jet van Nieuwkerk en De Hippe Vegetariër en had de eer om de vegan burger van Gare du Nord te mogen proeven.


Het publiek telt de kookwekker af voor de officiële opening.

Samen kennis en inspiratie delen

Initiatiefnemer Pieter Dirven van de Smaakspecialist trapte de opening af met het delen van de droom van Organic Kitchen. Pieter: "Onze ambitie is om zoveel mogelijk mensen dagelijks te inspireren om verantwoord en lekker te eten. De essentie hierbij is dat het om een co-creatie keuken gaat. Ik heb de steen in de vijver gegooid, maar het is nu zaak om samen met zoveel mogelijk partners en bloggers die hetzelfde nastreven Organic Kitchen vorm en inhoud te geven. In Nederland zijn dagelijks duizenden mensen bewust met hun voeding bezig, hoe mooi zou het zijn om al hun kennis en inspiratie te ontsluiten en delen via Organic Kitchen."


De Hippe Vegetariër deelt haar top 10 'food' bucketlist.

Van food bucketlist tot insecten proeven

Het foodplatform Organic Kitchen is een plek waar dagelijks al zo'n 7.000 mensen online worden geïnspireerd op het gebied van biologische en verantwoorde voeding door onder andere foodblogs en recepten. De online 'keuken' werd tijdens de launch letterlijk verwezenlijkt door middel van zogenoemde zeepkistsessies en het proeven van biologische gerechten en hapjes. Sprekers deelden hun inspiratieverhalen op het gebied van bewuste voeding, zoals de top 10 bucketlist van De Hippe Vegetariër, hoe eten werkt als medicijn door Victoria No Secrets, het verhaal van bio vegan bistro Gare du Nord en Jet over hoe simpel gezond eten eigenlijk kan zijn. Bij de diverse kraampjes werd uiteraard genoten van proeverijen die partners zoals de Smaakspecialist, Bio Futura en Delibugs hadden verzorgd. Om het af te maken kon men de boeken van De Hippe vegetariër en Jet laten signeren en de launch party vereeuwigen met een zelfportretje in de photobooth. Pieter: "De kookwekker is afgegaan, Organic Kitchen is officieel geopend. Nu is het tijd om Organic Kitchen met nog veel meer mensen te gaan delen."

Voor meer informatie: www.organickitchen.bio

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven