Langhoudende, eco nagellak op waterbasis

SOPHi nagellak: zorgeloos lakken zonder schadelijke stoffen

Er bestond al 100% veilige kindernagellak van Piggy Paint en nu is er ook een volwassen variant van deze unieke nagellak op waterbasis. SOPHi nagellak is een langhoudende, geurloze nagellak van hoge kwaliteit in vele mooie kleuren waarmee de gebruiker de nagels prachtig mooi kan lakken. SOPHi nagellak is hiermee hét gezonde eco alternatief voor reguliere nagellak. Daarbij is SOPHi ook nog eens milieuvriendelijk, 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes zijn gemaakt van gerecycled glas

Eco nagellak die goed blijft zitten

Het is natuurlijk heel fijn als nagellak geen schadelijke stoffen bevat en tegelijkertijd wil de gebruiker wel dat de nagellak goed blijft zitten. Daarom bedacht SOPHi het Prime + Shine + Seal systeem waarmee de nagellak langdurig blijft zitten.SOPHi is vrij van schadelijke stoffen

Nagellak bevat meestal veel schadelijke stoffen zoals tolueen, ftalaten, ethylacetaat en formaldehyde. Deze stoffen kan men beter vermijden door de nagels te lakken met onschadelijke nagellak op waterbasis. Met SOPHi nagellak kan men op een veilige manier met mooi gelakte nagels voor de dag komen.

Veilige nagellak remover gel

SOPHi heeft een ideale nagellakremover gel op alcoholbasis ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en veilig SOPHi nagellak maar ook andere soorten nagellak kunt verwijderen, zonder gebruik van schadelijke stoffen zoals aceton. Doordat de removergel op de nagel blijft liggen, werkt het gemakkelijk in en is de nagellak simpel te verwijderen.


Over Green Jump

De webshop Greenjump.nl heeft meer dan tweeduizend producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren. In 2009 begon Green Jump met een focus op zwangeren en kleine kinderen, inmiddels is het assortiment fors uitgebreid en is er voor iedereen wat te vinden.

Verkoopprijs: vanaf 9,95 euro.

Voor meer informatie: manon@greenjump.nl, www.greenjump.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven