Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wilden er wel een zonnetje bij hebben"

Weerbericht Piet Paulusma vanaf dak Tons Mosterd

Tholen - Weerman Piet Paulusma presenteerde gisteren (dinsdag 7 juni) de weersverwachting vanaf het dak van Tons Mosterd & Heerlijkheden in Zierikzee. Ton Schröer won dit item op de Serious Request veiling van 2015. Ton: "Piet Paulusma heeft veel fans. Dat zien we ook aan de vele reacties die we al hebben gekregen naar aanleiding van de uitzending. Ik heb zo'n 50 appjes ontvangen en ben nu de mailtjes aan het bekijken. Het was al met al een erg leuke ervaring, ik kwam zelf ook nog vrij uitgebreid aan het woord."

Ton koos er bewust voor om de opnames op het dak van het bedrijf te laten maken. "Daar liggen onze zonnepanelen en heb je een prachtig uitzicht op Zierikzee en de Zeelandbrug. We hebben voor de opnames dan ook bewust gewacht op een zonnige dag in juni. We wilden immers wel echt een zonnetje er bij hebben."


Het team van Tons met in het midden Piet Paulusma (Ton in de gele trui).

De ondernemer had regelmatig contact met de redactie van Piets weerbericht. Toch werd hij gisterenochtend verrast door het telefoontje dat ze diezelfde dag nog langs zouden komen voor de opnames. "Ik had gedacht dat ze dit wel wat langer van tevoren in zouden plannen. Het ging uiteindelijk prima, al was het voor de crew nog best een uitdaging om alle spullen het dak op te krijgen."

In het item vertellen Piet en Ton wat meer over Tons Mosterd. Onder meer komt aan bod dat ze bij Tons ook de nodige biologische producten produceren (mosterd, mayonaise, sauzen, sausjes met agave en dressing, olie en saus). En er is aandacht voor de 556 zonnepanelen die op het dak liggen. Dit zijn er genoeg om het hele bedrijf op 100% zonne-energie te laten draaien. Ton mocht ook nog wat reclame maken voor Zierikzee.

Bekijk het item hier:



Voor meer informatie:

Ton Schröer
Tons Mosterd & Heerlijkheden
Deltastraat 6
4301 RC Zierikzee
0111 450870
info@tonsmosterd.com
www.tonsmosterd.com