Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitverkozen tot beste productlijn bij eczeem

'Natural Health International Beauty Award' weer voor Barefoot SOS Dry + Sensitive

Barefoot SOS Dry + Sensitive, een natuurlijke productlijn voor de dagelijkse verzorging van gezicht, lichaam en haar, is winnaar geworden in de categorie 'Beste Eczeem Productlijn' tijdens de Natural Health International Beauty Awards 2016 in Engeland. Dit is de vierde keer dat SOS Dry + Sensitive deze prijs in de wacht weet te slepen.

Barefoot SOS Dry + Sensitive is de reddingslijn voor de droge, gevoelige, geïrriteerde of trekkerige huid en de huid vatbaar voor eczeem en psoriasis. De producten zijn geschikt voor alle leeftijden, ook voor baby's.



De SOS Dry+Sensitive lijn bestaat uit vijf producten:
  • Face & Body Rescue Cream voor gezicht en lichaam
  • Daily Rich Body Lotion voor dagelijks gebruik
  • Soothing Face & Body Wash voor gezicht en lichaam
  • Dry Scalp Treatment Shampoo voor droge hoofdhuid
  • Dry Scalp Treatment Conditioner voor droge hoofdhuid

De 98% natuurlijke producten bevatten een verzorgend complex van actieve botanische ingrediënten, zoals stellaria en grote klis, gemengd met natuurlijke moisturisers en voedende oliën zoals macadamia, teunisbloem en jojoba. De deskundig geformuleerde mengingen bieden de huid comfort, hydratatie en bescherming.

De Natural Health International Beauty Awards is een prestigieuze competitie in Engeland waarbij elk jaar door een toonaangevende jury bestaande uit onder andere Jo Fairley, auteur van de 'The Beauty Bible' en Jayney Goddard, president van de 'Complementary Medical Association' prijzen in diverse categorieën worden uitgereikt aan de beste producten op het gebied van natuurlijke gezondheid.

In reactie op het winnen van de award zegt Hans Pijnacker, directeur van First T&B, de exclusieve distributeur van het merk voor de Benelux, erg onder de indruk te zijn. "Dat het merk deze prijs voor de vierde keer wint, is een uitzonderlijke prestatie in een competitie waar vele grote merken hun beste producten ingebracht hebben. Een belangrijke erkenning en een prachtige aanvulling op de vele dankbare reacties van de gebruikers van onze producten."



Over Barefoot SOS

Barefoot producten zijn ontwikkeld door experts op het gebied van natuurlijke gezondheid. De producten hebben talrijke prijzen gewonnen en worden aanbevolen door dermatologen en zorgprofessionals. Barefoot SOS producten zijn vrij van paraffine, parabenen, SLS, SLES, synthetische parfums en kunstmatige kleurstoffen. De producten zijn niet voor of door ons getest op dieren en zijn vrij van dierlijke ingrediënten, waardoor ze ook geschikt zijn voor veganisten.

Voor meer informatie: www.barefoot-sos.eu
Publicatiedatum: