Alliantie P. de Vrij Moerkapelle BV – Van Uden

P. de Vrij Moerkapelle BV is een strategische alliantie aangegaan met Van Uden uit Rotterdam. P. de Vrij Moerkapelle BV is gespecialiseerd in de bewerking, opslag en verzending van onder andere kruiden en specerijen, granen, peulvruchten, bakkerijzaden en suiker. Mede door de diverse certificeringen zoals FSSC 22000, Skal/bio, USDA-NOP en Bio-Suisse bedienen ze ook al jaren de biologische sector met onze hoog kwalitatieve services.

Het bedrijf maakt een enorme groei door. P. de Vrij Moerkapelle BV investeert daarbij in de toekomst door de allernieuwste technieken toe te passen op bijvoorbeeld het gebied van allergenenscheiding, op kleur sorteren en op het bewerken/schonen van een snel toenemend aantal producten.Hiermee is het in gebruik nemen van nieuwe magazijnen op strategische locaties een uitdaging. Ook is het aanbieden van de diensten buiten Nederland een nieuwe overweging. Om al deze disciplines vlekkeloos aan te kunnen heeft de eigenaar, Aad de Vrij, besloten om een strategische alliantie aan te gaan met Van Uden te Rotterdam. Van Uden heeft daarbij een minderheid verworven in de aandelen van P. de Vrij Moerkapelle BV. Van Uden is een sinds 1848 gevestigd familiebedrijf op het gebied van transport, warehousing en dienstverlening.

P. de Vrij Moerkapelle BV wordt geleid door de derde generatie en staat voor betrouwbaarheid en vakkennis. Van Uden heeft de vijfde generatie aan het hoofd staan en denkt al 168 jaar op dezelfde wijze. De manier van werken en de denkwijze is bij beide bedrijven identiek: passie voor de producten en diensten, leveren van maatwerk en hoge kwaliteit gecombineerd met vernieuwend bezig zijn met een focus op lange termijn zekerheid.

Voor meer informatie: www.devrijmoerkapelle.nl en www.vanuden.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.