Bauck GmbH, een pionier als het gaat om de productie van biologische producten, zal voor de vierde keer op de Free From Food Expo aanwezig zijn. Deze beurs zal op 9 en 10 juni gehouden worden in Amsterdam.
Bauck GmbH is gespecialiseerd in de productie van convenience producten zonder allergenen. Het grote aanbod aan 'free from' producten bestaat uit glutenvrije, tarwevrije, eivrije, lactosevrije en vegan mixen voor cakes, brood, pizza en vega burgers. Alle glutenvrije bloem worden gemalen in een glutenvrije molen nabij Hamburg en worden uitvoerig getest in onze laboratoria.
Alle producten zijn biologisch en de meeste producten hebben het Demeter-keurmerk voor bio-dynamische kwaliteit. Bauck GmbH houdt zich bezig met het beschermen van natuurlijke bronnen en het besparen van energie. Het bedrijf is gecertificeerd door EMAS, het Exo-Management en Audit Scheme.
Bauck is één van de eerste bedrijven die gecertificeerd glutenvrije haver aanbiedt uit het noorden van Duitsland. Iedere batch wordt gecontroleerd zodat het gegarandeerd minder dan 20 ppm gluten bevat.
Voor meer informatie: www.bauckhof.de en www.freefromfoodexpo.com

Abonneren
Vacatures
- Commercieel Logistiek Medewerker
- Medewerker Marketing & Communicatie
- Assistant Technical Manager
- Inkoop Controller
- QA/QC Administrator
- Support Medewerker
- Loodskantoor Medewerker Verlading
- Trader in Zachtfruit en Exoten
- Installatie- / servicemedewerker interieurbeplanting
- Teeltchef tuinbouw Zuid-Korea
Top 5 - gisteren
- "Ik dacht eigenlijk dat dit in ons kleine land niet mogelijk was"
- Veiligheidswaarschuwing Pure Goat Company Volledige Zuigelingenvoeding 1, 800 gram
- Biologische melkprijs Eko-Holland stijgt met 2 euro
- Seepje grote winnaar eerste editie De Social EnterPrizes
- Mimo: Biologische chocolate-chipkoekjes om af te bakken
Top 5 - afgelopen week
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Tweede Kamer: "Ondersteun biologische koplopers in stikstofaanpak"
- Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- Anders Invest Food & Agri fonds participeert in Horizon Natuurvoeding
- De Speld steekt de draak met biologisch
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-04 Mimo: Biologische chocolate-chipkoekjes om af te bakken
- 2022-06-10 "Met biologische smaak- en kleurstoffen kunnen bakkers en patissiers hun producten echt een wauw-effect geven"
- 2022-05-30 Le Perron opent vestiging in Amsterdam-Noord
- 2022-05-16 "Dit is de manier waarop ik wil boeren: een goede bodem, dicht bij de consument en traceerbaar voedsel"
- 2022-05-13 Terug van weggeweest: biologische bakkerij bij Loverendale ter Linde
- 2022-05-09 Drukbezochte streekmarkt en open dag bij jubilerend bio-bakker Bolhuis
- 2022-05-05 Robert teelt bio-granen voor lokaal brood en bier
- 2022-05-02 Kleinere sandwiches en taartstukken vanwege hogere prijzen: "We zijn hier open over"
- 2022-04-29 Bakker Bolhuis bakt 25 jaar biologisch
- 2022-03-31 Zwitsers bio-label geldt bij uitzondering deels ook voor Europees tarwe
- 2022-03-28 "We gaan voor eigen graan"
- 2022-03-01 Henk Smit overleden
- 2022-02-25 Braas Brood- en Banketbakkerij zal fors uitbreiden
- 2022-02-16 Nieuw: Moin vegan (choco) croissants
- 2022-02-10 "Dat ik ooit overstapte op biologisch meel, was uit een soort bewijsdrang"
- 2022-02-02 Royal Steensma neemt konfijtactiviteiten Canditfrucht over
- 2022-01-03 Biologische bakker in nieuwbouw bij station Sloterdijk in Amsterdam
- 2021-12-16 rose&vanilla krijgt investering van ruim half miljoen van Brave New Food Investments
- 2021-12-15 BioForum organiseert infosessies voor bakkers die willen omschakelen
- 2021-12-07 Drie nieuwe soorten Belgisch biologisch tarwebrood dankzij succesvol ketenproject