Bauck met bio-aanbod op Free From Food Expo

Bauck GmbH, een pionier als het gaat om de productie van biologische producten, zal voor de vierde keer op de Free From Food Expo aanwezig zijn. Deze beurs zal op 9 en 10 juni gehouden worden in Amsterdam.

Bauck GmbH is gespecialiseerd in de productie van convenience producten zonder allergenen. Het grote aanbod aan 'free from' producten bestaat uit glutenvrije, tarwevrije, eivrije, lactosevrije en vegan mixen voor cakes, brood, pizza en vega burgers. Alle glutenvrije bloem worden gemalen in een glutenvrije molen nabij Hamburg en worden uitvoerig getest in onze laboratoria.Alle producten zijn biologisch en de meeste producten hebben het Demeter-keurmerk voor bio-dynamische kwaliteit. Bauck GmbH houdt zich bezig met het beschermen van natuurlijke bronnen en het besparen van energie. Het bedrijf is gecertificeerd door EMAS, het Exo-Management en Audit Scheme.

Bauck is één van de eerste bedrijven die gecertificeerd glutenvrije haver aanbiedt uit het noorden van Duitsland. Iedere batch wordt gecontroleerd zodat het gegarandeerd minder dan 20 ppm gluten bevat.

Voor meer informatie: www.bauckhof.de en www.freefromfoodexpo.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.