PuurFair in Westergasfabriek: al 40 standhouders

PuurFair, dé beurs voor duurzame verrassingen, aanbiedingen en informatie zal op zondag 18 september in de Westergasfabriek (Amsterdam) gehouden worden. Naast Neighbourfood market met heerlijk vers eten, biedt PuurFair tientallen stands op het gebied van mode&lifestyle, energie & wonen, vrije tijd en voeding.

Eerste veertig binnen

De eerste veertig standhouders hebben zich reeds aangemeld. Enkele voorbeelden: Bedaffair laat ecobedden zien, O'right haircare heeft een complete eco haarverzorgingslijn en Better Candy heeft gezond snoep uitgevonden. En biologische winkelketen Estafette is aanwezig met een mooi assortiment.

Op het gebied van energiebesparing komt Speed Comfort met een simpel maar effectief apparaatje dat voor 20 procent energiebesparing zorgt en laat Elektrokass zien hoe infraroodverwarming een duurzame oplossing kan zijn. Duurzame bouwmaterialen en natuurlijk kleurrijk laten zien hoe je groen kunt klussen.

Raamtuinen, bijenballen en meer

Naast de productkramen is er ook van alles te doen: elektrische fietsen testen, bijenballen kleien, raamtuinen bouwen en theeceremonies bijwonen. Ook is er informatie over eerlijke chocolade, afval recycling en een schone oceaan. Bezoekers krijgen hun aankooptegoed van 10 euro terug als shoptegoed.

Nog deelnemen? Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Ticket kopen?

Voor meer informatie: www.puurfair.nl
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.