Nieuw: TerraSana & Amber Albarda-pakket voor bio-winkeliers

TerraSana is begin 2016 een leuke receptenactie met kookboekenschrijfster Amber Albarda en winkeliers van natuurvoedingswinkels begonnen. Hiermee brengt TerraSana niet alleen heerlijk eten onder de aandacht, maar laat hij ook de waarde zien van goed, biologisch eten.

Hoe werkt het?

Elke maand bedenkt Amber een heerlijk recept, gebaseerd op de biologische producten van TerraSana. Aansluitend hierop verzendt TerraSana een prachtig POS-pakket met een A4 poster, A5 receptkaart, A5 actiekaarten en A8 schapkaarten per product aan de winkeliers die zich hiervoor aanmelden. Op deze manier kunnen winkels een persoonlijk tintje geven aan hun winkels en de aandacht trekken van de klant. Natuurlijk geeft TerraSana ook elke maand een korting weg voor een aantal van de benodigde producten uit het recept. Zo wordt een positief gevoel gecreëerd in de bio-winkels en worden klanten uitgedaagd om nieuwe producten uit te proberen en méér te kopen dan normaalgesproken.Deze maand: zelf sushi maken!

Amber Albarda heeft voor deze maand een verrassend sushirecept bedacht. Een recept dat niet te ingewikkeld is, maar wel een paar unieke ingrediënten bevat. Zo wordt de klant in dit recept geconfronteerd met ume, een Japanse vrucht dat een bijzondere, zoutzure smaak heeft. Umepasta is een product dat veel mensen niet zullen kennen, maar wel heerlijk is in combinatie met sushi.Kookvideo met Amber

Veel klanten zijn terughoudend met het zelf maken van sushi. Ze denken dat het ingewikkeld is en veel tijd kost. TerraSana wil graag laten zien hoe gemakkelijk sushi maken eigenlijk is. Want dat is het echt! Daarom laat Amber Albarda in de gloednieuwe kookvideo van TerraSana zien hoe het moet. Video bekijken? Dat kan hier.

Japanse producten vernieuwd

TerraSana heeft de uitgebreide Japanse lijn compleet vernieuwd. 90 prachtige, biologische producten. In Japan gemaakt, door vaak kleine (familie)brouwerijen met generatielange ervaring. De mooie geschiedenis en bijzondere productie- en fermentatieprocessen laten de klant de authentieke smaken van Japan ervaren! Met het recept van Amber komen een aantal van deze Japanse producten terug: shoyu, ongezoete sushi-azijn, mirin, sushirijst, norivellen, zwart sesamzaad en umepasta.

Meer informatie

Meedoen met de actie? Hier vindt u meer informatie over de actie en hier kunt u het POS-pakket online bekijken (scroll down).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven