Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tomatenpuree van De Nieuwe Band wordt Demeter

In de loop van de komende maanden juni en juli is de tomatenpuree van De Nieuwe Band niet meer van biologische, maar van biologisch-dynamische kwaliteit. De tomatensauzen zijn altijd al van bio-dynamische (Demeter) kwaliteit en dit hebben ze nu dus ook voor de tomatenpurees kunnen doen.



Door deze overstap te maken kunnen we namelijk blijven garanderen dat de tomaten die voor de puree gebruikt worden uit Zuid-Europa komen. De Nieuwe Band kiest voor een tomatenpuree van zo dichtbij mogelijk, voor een iets hogere prijs. Hiermee ondersteunen ze ook de biologisch-dynamische landbouw in Italiƫ en Spanje. Het specifieke land van herkomst is afhankelijk van oogst en kwaliteit en de tomatenpuree wordt voor ons door Machandel afgevuld.


Biologisch-dynamisch

De Nieuwe Band kiest het liefst voor Demeter-producten, ook wel biologisch-dynamische producten genoemd. Biologisch-dynamische landbouw werkt namelijk niet alleen volgens alle biologische normen, ze doen daar op allerlei vlakken ook nog een schepje bovenop. Klik hier voor meer informatie daarover.

Voor meer informatie: www.nieuweband.nl
Publicatiedatum: