Vanmorgen (31 mei) is de expo Food to be officieel geopend door staatssecretaris van Economische Zaken Martijn van Dam en de Burgemeester van Eindhoven Rob van Gijzel. Volgens Netwerk Platteland gebeurde dit in het bijzijn van 27 EU-ministers en Eurocommissaris van landbouw Phil Hogan.
Op de Food to be expo laten de 50 meest innovatieve ondernemers, wetenschappers en designers van Nederland zien welke voedselinnovaties in de toekomst het verschil gaan maken. Van 3D-geprinte maaltijden tot melkrobots en van drijvende boerderijen tot kweekvlees. De expo Food to be biedt de unieke mogelijkheid om een reis te maken langs de toekomst van ons voedsel.
De expo is van dinsdag 31 mei tot en met zondag 5 juni gratis te bezoeken in Hal A van het Klokgebouw in Eindhoven.
Voor meer informatie: www.foodtobe.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Fotoreportage: Bloedhete maar geslaagde BioVelddag
- Oud-landbouwminister Cees Veerman ziet nog altijd toekomst in biologische en duurzame landbouw
- De Smaakspecialist investeert in zeewier en neemt de activiteiten van Seamore over
- Johan Groen naar Geersing Potato Specialist
- Odin Westerpark verhuist naar Amsterdamse Bilderdijkstraat
Top 5 - afgelopen week
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- "Kennelijk treft ook mij als bio-boer automatisch milieublaam"
- Drukbezochte openingsavond bij vernieuwde Ekoplaza Alkmaar
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
- Stikstofnieuws uit Den Haag ontvangen als 'onrealistisch' en 'onmogelijk' maar ook 'pijnlijk' en 'noodzakelijk'
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Is de consument bereid meer te betalen voor zuivel van melkveehouders die de kalfjes bij de koe houden?
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-24 Fotoreportage: Bloedhete maar geslaagde BioVelddag
- 2022-06-22 Fotoreportage: ‘Gangbare jongens’ zorgen voor meer dan genoeg gesprekstof tijdens BioBorrel
- 2022-06-22 Biologisch tafelen op Landgoed Bleijendijk
- 2022-06-22 “Overal waar restafval is, kan de machine gebruikt worden om dat afval te verwerken tot geschikte bodemvoeding”
- 2022-06-21 Biofach belicht scenario's en kansen op weg naar klimaatneutraliteit
- 2022-06-21 Carmel College Salland wint finale Food Challenge 2022 met beste poké bowl
- 2022-06-17 Organic Food & Eco Living Iberia maakt succesvolle terugkeer naar Madrid
- 2022-06-17 "Raak consumenten in het hart"
- 2022-06-16 Solidariteit met Oekraïense bioboeren tijdens Europees congres
- 2022-06-15 “Zowel de biologische- als de gangbare sector zal zich meer moeten richten op de weerbaarheid van rassen en teeltsystemen”
- 2022-06-15 28 juni: innovatiedag over groenbemesters en bodemnutriënten
- 2022-06-13 Zonnige editie Kom in de Kas geeft energie in moeilijke tijden
- 2022-06-10 Jubileum Zomermarkt De Groene Passage: zaterdag 25 juni
- 2022-06-09 Veel animo voor excursies tijdens Meimaand Bijmaand
- 2022-06-08 Sprekers BioBorrel 21 juni: Jan-Willem Baas en Harry Smit
- 2022-06-08 Open dag bij Exterkate Biologische Varkenshouderij
- 2022-06-07 IFOAM organiseert online evenement over biologische sector van Oekraïne
- 2022-06-07 Congres BioNederland: 17 juni
- 2022-06-07 Schoolteams strijden om beste poké bowl op boerderij
- 2022-06-03 35 tomateninzendingen bij AGF-productbeoordeling